Evenimente Elite Mariaj Rochii de mireasa Tendinte Uncategorized

Colectia de rochii de mireasa FW 2017-2018 Amanda Di Velli BOHEMIAN BEAUTY

Noua colectie Amanda di Velli Bridal Fall 2017 vine in intampinarea viitoarelor mirese cu o colectie  noua: Bohemian Beauty. Frumusetea imbraca un nou aspect si este adusa la rangul de arta. Noile creatii sunt evidentiate de multitudinea detaliilor ce compun rochia de mireasa.

459A4747_1imagine

Designerul colectiei a ales sa foloseasca materiale nobile la realizarea rochiilor de mireasa, astfel ca in colectie se regasesc multe modele din satin, brocard sau tafta.
imperia1
odete2
Nici dantela nu lipseste din aceasta colectie. Ea imbogateste  rochiile intr-un mod delicat si evidentiaza trena, care uneori ajunge si la trei metri, lasand impresia unei rochii de mireasa din povestile cu printi si printese.
boheme1
ilona1
Creatorul redefineste dantela aplicata de rochie de mireasa, de la cea clasica, de tipul celei venetiene, la dantela stil 3D, care are o lucratura reliefata si este imbogatita cu flori sau margelute finute. Desi rochiile sunt compuse din multe detalii, aspectul nu este unul incarcat, ci unul nobil, imperial.
sheila2
scarlet3l
Fie ca alegi sa porti o rochie de mireasa mulata pe corp, stil sirena, o rochie diafana, in stil grecesc sau o impunatoare rochie stil printesa, fii sigura ca vei fi o mireasa unica si de neuitat pentru alesul tau, dar si pentru invitatii de la eveniment, care vor fi uimiti de gratia si eleganta ta.
Vino sa descoperi noua colectia Amanda di Velli in saloanele Elite Mariaj din
Bucuresti – str. Mitropolit Filaret nr 19 A Info 0766333667
Iasi – str. Petru rares nr 9 Info 072232563
francesca1 - Copy Hera 3 mirata1d consuelo1w leona1m

You may also like...