Rochii de mireasa Sfaturi nunta Tendinte Uncategorized

Ce rochie de mireasa alegem pentru o nunta in aer liber sau pe plaja?

In  fiecare  an  se  fac  nenumarate  prezentari  de  moda,  unde  vedem  rochii  de  mireasa  din  toate  stilurile:  modele  clasice  si  minimaliste,  cu  decolteu  profund  si  seducator  sau  bretele  cazute,  fuste  voluminoase  sau  cambrate,  stil  grecesc  sau  romantic.   Fiecare  mireasa  viseaza  la  o  imagine  eleganta  si  stralucitoare  in  ziua  nuntii.  Dar ce ne facem daca avem o nunta pe plaja sau in aer liber in natura?

ANNETT

Anul  acesta  a  intrat  la  moda  tendinta  de  simplitate  si  minimalism  din  materiale  usoare  si  luxuriante.  Multe  mirese  prefera  rochii  de mireasa simple,  rafinate  fara  broderii  si  decoratiuni.  Ceea ce ne face mai usoara alegerea daca avem o nunta in aer liber sau pe plaja.

IMG_1643ll

IMG_0341

IMG_2076 m

GERLEN 1

IMG_2228mm

 

IMG_1368

Charly 1 Eipril 1

Rochii  de mireasa potrivite pentru o  nunta  pe  malul  marii trebuie sa fie cat  mai  lejere,  fluide, vaporoase  ca sa va permita sa va miscati usor pe nisip sau in iarba.

O alegere potrivita sunt  rochii de mireasa  in stil grecesc  din voal matasos sau tul fin  – feminine,  rezervate,  subliniaza  frumos  formele in zona decolteului si a taliei,  si nu  permit   sa  iasa  in  evidenta  zonele  cu  probleme.  Aceste modele diafane ne amintesc de frumusetea zeitelor antice.

Sabrina 2

TEO 2

Silvia 1

Nori 1

18309_0261h

18307_0749 mik

Un alt stil potrivit pentru o nunta in natura si mai ales pentru o nunta pe plaja sunt rochiile de mireasa in stil “boho” . Acestea sunt originale si elegante cu influente din stilul hippie combinate cu o tenta etnica.  Aerul boem al acestor rochii de mrieasa este dat de dantela pretioasa ofera un plus de romantism si iti ofera posibilitatea optezi pentru accesorii hippie, coronite din flori naturale.

17 42 83

Rochii de mireasa prezentate in acest articol le puteti gasi in saloanele Elite Mariaj din Bucuresti si Iasi:

BUCURESTI – str. Mitropolit Filaret 19 A, tel 0766.333.667

IASI – str. Petru Rares 9 tel 0722.432.563

www.elitemariaj.ro

You may also like...