Rochii de mireasa Tendinte Uncategorized

Rochii de mireasa RIA TENER – noua colectie in exclusivitate in saloanele Elite Mariaj!

In cei 12 ani de activitate am colaborat cu diversi designeri si brand-uri de rochii de mireasa si am incercat sa aducem pentru clientele noastre o varietate mare de modele exclusiviste. Incepand din acest an am adus un noul brand de rochii de mireasa in salonul nostru si anume, colectia exclusivista RIA TENER .

Rochia de mireasa EVIE by Ria Tener
Rochia de mireasa DESMA by Ria Tener

Colectia de rochii de mireasa RIA TENER are la baza dorinta de a realiza creatii unice in care fiecare mireasa indiferent de varsta, forma corpului si preferinte, poate gasi modelul perfect in care sa se simte speciala.

Creatiile RIA TENER sunt lucrate responsabil din materiale fine, totul pentru ca rochiile de mireasa sa fie frumoase nu doar vizual, ci si din punct de vedere al calitatii detaliilor pretioase, al cusaturilor si al aplicatiilor de dantela  fina si cristale semipretioase.

Rochia de mireasa MAYA by Ria Tener
Rochia de mireasa MEGAN by Ria Tener
Rochia de mireasa SILVER by Ria Tener
Rochia de mireasa NIKA by Ria Tener

Rochiile de mireasa by RIA TENER sunt rochii usoare, fluide pe care le poti purta o zi si o noapte la nunta.

Pretul rochiilor de mireasa reflecta calitatea superioara a materialor folosite, a detaliilor luxuriante si  a dantelei.

 Brand-ul RIA TENER il gasiti in exclusivitate in salonul Elite Mariaj din Bucuresti, strada Mitropolit Filaret, Nr. 19 A.

Arunca o privire la rochiile de mireasa de pe site-ul nostru www.elitemariaj.ro si programeaza o vizita in showroom-ul din Bucuresti sau Iasi pentru a-ti alege rochia perfecta de mireasa! 

Rochia de mireasa OLIMP by Ria Tener
Rochia de mireasa ARA by Ria Tener
Rochia de mireasa FOX by Ria Tener
Rochia de mireasa RIA by Ria Tener
Rochia de mireasa XENIA by Ria Tener

                                                                                                                 

You may also like...