Rochii de seara si de ocazie Sfaturi nunta Tendinte Uncategorized

NEW! Rochiile designerului MAC DUGGAL in exclusivitate @ Elite Mariaj

Ne bucuram sa aducem pentru clientele noastre creatiile celor mai apreciati designeri internationali. Astfel, incepand cu luna august a acestui an am adus in exclusivitate in Romania creatiile designerului american Mac Duggal.

mac_duggal_head_shot

Originar din India,  designerul Mac Duggal imbina cu entuziasm pasiunea pentru creatiile feminine cu istoria bogata si fascinanta a tarii din care provine.

descărcare

Sosit in Statele Unite inca de la varsta de 23 de ani, Mac Duggal si-a extins colectia initiala la peste 12 colectii de rochii de seara diverse, cu o eleganta persistenta in timp. Celebritatile care au purtat creatii semnate Mac Duggal la evenimente sau pe covorul rosu au facut ca acest brand sa devina unul de lux, exclusivist. Rochiile designerului Mac Duggal au fost purtate pe covorul rosu al diverselor evenimente de diverse celebritati cum sunt:  Paris Hilton, Rachel Linsday, Kelly Clarkson, Carmen Electra, Kesha, Shakira, Khloe Kardashian,  Eva Longoria.

1 carmen-electra-at-lambertz-monday-night-in-cologne_20 f725753c58cf455d523f297eea680bab khloe-1 paris-hilton

Rochiile de seara ale designerului sunt caracterizate de feminitate, gratie si delicatete. Designerul Mac Duggal pune accentul pe micile detalii care confera tinutei un aspect dramatic. Fie ca alegi sa porti o rochie de  cocktail, o rochie de gala sau o rochie cu care sa celebrezi o ocazie speciala, vei reusi sa te faci remarcata de la prima aparitie cu rochii de ocazie Mac Duggal.

Va invitam in saloanele noastre sa probati creatiile Mac Duggal:

Bucuresti – str. Mitropolit Filaret nr 19A Info 0766333667
Iasi – str. Petru Rares nr 9 Info 072232563

 

You may also like...