Rochii de mireasa Sfaturi nunta Tendinte Uncategorized

Cateva sfaturi in alegerea rochiei de mireasa pentru mirese voluptoase.

Frumoase  domnisoare, nu va mai faceti griji  din cauza  dimensiunilor  dumneavoastre ! Uitati-va  la picturile lui Rubens – doamnele peste greutatea medie  erau considerate  idealul frumusetii.  Adevarat, cu timpul acest  ideal s-a mai micsorat intr-o masura oarecare, dar  amintiti-va : barbatii, care va imbratiseaza, doresc sa simta delicatetea, tandretea corpului feminin.

3241-0069m

Fiecare fata viseaza la o imagine eleganta, stralucitoare  in ziua nuntii, dar foarte multe tinute ale designerilor sunt croite pentru siluete silfide. Mireasa,  cu marimi mai mari decat standardul modei   nu trebuie sa  dispere –  exista  modele de  rochii de mireasa concepute  pentru formele feminine mai apetisante. De exemplu designerul Madeline Gardner a creat colectia JULIETTA by Mori Lee, cu creatii croite pentru un mirese voluptoase, cu marimi disponibile intre marimi 44 – 62 european.

Iata cateva sfaturi pentru voi!

Primul sfat important este:  pune accent  pe zonele care va avantajeaza  si a doua  de a ascunde  toate neajunsurile.

Mireasa care vrea sa accentueze linia bustului , poate sa aleaga rochia de mireasa stil printesa.  Fusta voluminoasa va echilibra  partea superioara a corpului,  iar corsetul va subtia talia. Rochia de mireasa cu talia exagerata intareste vizual imaginea, o face  mai subtire.

3232-0072

3235-0043

3185-0048

3198-0069

Stilul Empirerochie de mireasa  stil grecesc,  feminina,  rezervata, subliniaza  frumos  formele,   in acelasi timp  nu permite  sa iasa in evidenta  zonele pe care le dorim ascunse.

3213-0090

O alta varianta de rochie de mireasa potrivie pentru mirese cu marimi mai mari este stilul A-line , care se muleaza delicat pe talie, apoi se extinde treptat in jos  si ascunde  cu succes soldurile  mari. De  regula, cusaturile verticale sunt realizate in relief , ceea ce ofera  siluetei o senzualitate si gratie.

bg_bridals_dresses_julietta_3162_0.jpg

bg_img01

3245-0035

Daca alegeti  o rochie de mireasa dreapta sau rochie de mireasa A-line  poate face proportiile  mai putin vizibile si mai elegante. O croiala  dreapta  nu va sublinia zona de sold.

Miresele voluptoase, care vor sa-si acopere umerii si sa nu sublinieze linia decolteului , ar trebui sa se inspire  din rochii de mireasa din dantela, care poate ascunde linia decolteului si va acoperi umerii, astfel silueta pare mai eleganta.

3212-0025

3243-0032

Exista desigur si domnisoare care nu vor sa-si arate sa arate  mainile, insa asta nu devine o obligatie sa-si acopere mainile, avand in vedere ca o maneca lunga atrage si mai mult atentia asupra mainilor. Este mult mai indicat  sa aleaga o rochie maneci scurte, bretele mai late sau maneca 3/4 realizate din tesatura usoara, translucida cu diferite ornamente.

3234-0067

3244-0048

Speram ca v-am putut ajuta cu cateva sfaturi, dar cel mai bine va puteti da seama de rochia de mireasa care va avantajeaza doar proband, de aceea va asteptam in saloanele noastre din Bucuresti si Iasi, unde puteti gasi zeci de modele disponibile pe marimi mari.

BUCURESTI – str. Mitropolit Filare nr 19 A tel 0766333667 Programeaza-te la proba AICI ( acceseaza link pentru a face programarea)

IASI –  str. Petru Rares nr 9 tel.0722432563

www.elitemariaj.ro

 

You may also like...