Rochii de mireasa Rochii de seara si de ocazie Sfaturi nunta Tendinte Uncategorized

Noul trend: SALOPETE DE OCAZIE sau rochii de seara cu pantaloni !

Mai marii creatori de moda vin cu o varianta la fel de feminina si care poate fi mult mai indrazneata si mai iesita din tipar decat  o rochie de seara sau de mireasa cu care ne-am obisnuit, si anume  SALOPETA DE OCAZIE sau rochie de mireasa sau de seara cu pantaloni.  In ultimii ani aceasta a fost la mare cautare si majoritatea designerilor  au lansat  game largi de modele pentru toate gusturile si toate siluetele.

93924 BONNİE (4)-350.jpg

Salopeta de ocazie sau de mireasa are parte de o reintoarcere in moda si reprezinta o alternativa chic a rochiei clasice de seara.   Ampla, exuberanta, unica, salopeta de ocazie poate fi alegerea ideala pentru orice eveniment.

93911 WİLL (3)

93630a

Salopetele pot fi cu pantaloni lungi sau scurti, pot fi simpliste sau sofisticate, iar cel mai des intalnit accesoriu la salopete este trena detasabila. Aceasta ofera o eleganta deosebita tinutei si in mod sigur poate atrage toate privirile .

93917___+garnet+(3).2000

 

93916 CHERİSN (2)

93888 LİSSA (1)-22j5

Salopetele sunt foarte des intalnite in tinutele casual, dar au luat si o mare amploare in randul tinutelor de ocazie .  Acestea din urma pot fi confectionate din material pretioase, putand fi purtate cu incredere la o petrecere sofisticata, o seara importanta,un eveniment cu pretentii, spectacole sau opera .

93940 NİKİ (2)

93937 VERA (4)

Gama larga de modele ne perminte in functie de silueta sa ne alegem salopeta care ni se potriveste cel mai bine. De exemplu in cazul in care ai o silueta supla si esti  destul de inalta, poti opta lejer pentru o salopeta evazata in partea de jos, daca esti o persoana cu forme si cu un decolteu generos, poti opta pentru o salopeta intr-o singura culoare, nu foarte mulata, dar nici evazata  si cu un decolteu mai mic(pentru a nu risca sa treci in extrema vulgarului).

Pentru accentuarea taliei este indicat sa folositi o curea sau un brau potrivit pentru salopeta aleasa .

93950 FOREST (2)

93940 NİKİ (3)

Pentru evenimentele importante, de seara sau glamour este indicat sa optezi pentru o salopeta cu pantaloni lungi . Incaltamintea este si ea foarte importanta deoarece ar trebui sa fie ori patofi ori sandale elegante cu toc.43145-0248

50482-LİSANDRO (1)50482-LİSANDRO

In cazul in care esti in pana de idei si nu stii ce tinuta sa alegi la o nunta, cu siguranta o salopeta te poate scoate din impas. In functie de sezon opteaza pentru o salopeta cu maneca lunga sau scurta. Culorile precum rosu, negru, auriu, argintiu sunt recomandate in cazul acestui tip de tinuta . Este indicat ca salopeta sa fie intr-o singura culoare pentru a oferi o eleganta aparte si pentru a se deosebi de o tinuta casual(colorata).

Daca esti o fire indrazneata si vrei sa stralucesti in seara respectiva poti alege ca materialul salopetei sa fie brodat cu paiete stralucitoare sau pietre semipretioase. Totui in cazul in care vrei sa mergi pe stilul simplist, o  accesorizare discreta,dar de efect poate atrage admiratia celor din jur  si astfel poti sa obti si o tinuta Smart shic!

Iti propunem cateva rochii de mireasa cu salopeta care sunt disponibile la comanda in salonul nostru:

18310_3761

18161_1649m

18161_1554mik

 

You may also like...