Mirese in rochii Elite Mariaj Rochii de mireasa Sfaturi nunta Uncategorized

Ce ar trebui sa stii inainte de a merge la proba de rochii de mireasa.

Cand te casatoresti apar foarte multe probleme de rezolvat si toate trebuie planificate din timp.  La rochia ta de mireasa visezi inainte  de a-ti  cunoaste  perechea  ta potrivita.

51_k3a0001

Gasirea rochiei de mireasa perfecte  poate fi o sarcina dificila, de aceea ar trebui sa stii  cateva lucruri inainte de a incepe probele de rochii de mireasa la diverse saloane.

  1. Fa-ti  o favoare si acorda-ti mai mult timp pentru gasirea rochiei. Rochia de mrieasa ar trebui  cumparata cu 8-10 luni inainte  de eveniment.  Comanda la un salon de rochii de mireasa cu branduri importante dureaza  intre 3-5 luni, apoi vei dori sa faci  ceva ajustari, ca sa-ti vina rochia perfect. De obicei aceste ajustari dureaza in jur de o luna.
  2. Probabil, din copilarie ,  sunteti obisnuita cu rochii printese din filme,  carti si spectacole, poate acesta si este  aspectul pe care il urmariti.  Dar este important  sa  stocati  niste reviste de mireasa  si sa cercetati tendintele  actuale ale rochiei de mireasa. Inainte de a veni la un salon de rochii de mireasa  e important  sa stii ce  vrei  si ce  nu vrei la o   rochie de mireasa. Asta o sa te ajute sa te hotarasti  mai repede. Daca incepi sa visezi la o rochie perfecta , te poti indragosti de o rochie   imaginara , care in realitate nu exista, si cand nu gasesti ceea ce ai visat,  iti pierzi speranta  si esti dezamagita.  Incearca sa fii deschisa   si sa folosesti mai  mult cercetarea,  pentru a afla ce stil  iti doresti  si ce material    pentru  rochie. Nu  va descurajati  daca nu gasiti rochia de mireasa din prima incercare.  Unele mirese  cumpara prima rochie pe care o incearca, altele probeaza sute de rochii de mireasa pana gasesc cea potrivita.
  3. O parte importanta a cumparaturilor  de imbracaminte de nunta  este plata pentru rochie, care poate fi costisitoare. Este  esential sa faceti  un  buget, inainte de a incepe sa  va uitati   la rochii. Decideti cine va plati pentru rochie,  fie  ca sunteti voi, fie parintii , si ca ati venit cu o suma rezonabi  ca  sa va simtiti confortabil.  Avand un  buget  stabilit,  va va impiedica  sa incercati  sa va indragostiti  de o rochie pe care nu o puteti permite.
  4. Nu este un secret ca majoritatea mireselor doresc  sa piarda cateva kilograme, ca sa arate perfect in ziua cea mare. Este de retinut sa nu cumparati rochia   de mireasa  in dimensiunile dvs din ziua comenzii.   Indicat e sa fie un pic mai mare si apoi ajustata inainte de nunta, mai ales ca de stramtat este mult mai usor decat de largit.

50_k3a99885.  Cand veti merge la proba de rochii de mireasa o sa va doriti sa va aduceti toti prietenii si familia, trebuie sa va ganditi ca prea multe pareri pot sa va ingreuneze  alegerea. Toata lumea va avea o opinie in ceea ce priveste rochia de mrieasa,  iar prea multe  opinii nu intotdeauna sunt binevenite. Nu sunteti obligata sa invitati   toate rudele, puteti sa mergeti cu mama sau sora sau cu cea mai buna prietena. Invitati  persoana, in preajma careia va simtiti bine si va va ajuta sa luati o decizie  corecta.    Trebuie luate in consideratie si accesoriile , care se potrivesc cu rochia.

52_k3a0019

Sper sa va ajute sfaturile noastre si spor la alegere !

Va asteptam si in saloanele noastre pentru a proba rochiile din colectiile noastre:

BUCURESTI – str. Mitrpolit Filaret nr 19A

IASI – str. Petru Rares nr 9

www.elitemariaj.ro

You may also like...