Rochii de mireasa Sfaturi nunta Tendinte Uncategorized

Imaginea diafana a zeitelor grecesti si ROCHII DE MIREASA DIN VOAL.

Astazi ne-am gandit sa va propunem un articol despre rochiile de mireasa din voal. In ultimii ani materialele delicate si fluide au fost alegerea multor designeri in domeniul rochiilor de mireasa si au acaparat podiumurile de la toate targurile internationale de profil. Datorita materialului usor si fluid, rochii de mireasa din voal se remarca prin simplitatea si eleganța lor.

39 VALENCIA 3

Caracteristica principala a rochiilor de mireasa din voal sau cum li se mai spune “rochii de mireasa stil grecesc” este acea fusta din voal sau matase extrem de vaporoasa, care pare sa zboare la adierea vantului si ne aduce aminte de imaginea zeitelor antice.

Un detaliu reprezentativ pentru rochiile de mireasa din voal este cordonul din talie. Poate fi plasat in jurul taliei sau imediat sub sani si delimiteaza topul de fusta rochiei. Decolteul rochiilor de mireasa din voal este de obicei adanc, insă include adesea o plasa sau un material transparent care ofera o mai buna susținere.

18309_0261

19 KENDRA 1 k

45 SORAIA 1 m             Hera 3

Rochiile de mireasa din voal pot fi asimetrice, fiind prinse pe un singur umăr.

8 HANNA m

Rochiile de mireasa din voal au un avantaj major, si anume acela ca se potrivesc oricarei forme a corpului. Sunt ideale pentru miresele mignonem, mai ales atunci cand au un decolteu în formă V, care creeaza un efect de alungire. De asemenea, fusta lungă cu pliseuri de tip coloana ofera aceeași iluzie optică de alungire.

Dacă ai un bust voluminos si iti doresti să porți o rochie de mireasa în stil grecesc, sa fii foarte atenta sa topul sa aiba un corset de sustinere foarte bine lucrat. Daca este un top subtire exista posibilitatea ca acest model nu îți oferă suficientă susținere la bust.

Aspectul simplu, romantic și delicat al rochiilor de mireasa din voal le transformă în alegerea perfectă pentru nunțile în aer liber și cele pe malul mării.

1 LEILA m

Acest tip de rochie de mireasa poate fi accesorizate cu elemente care amplifică naturalețea acestor piese, precum o coroană din flori naturale purtată pe cap si sunt potrivite pentru nunti in stil “boho”

5764-0078 m

18413_2782 f

18419_10479 m

18461_4208 h

Dupa cum v-am spus, de cele mai mult ori rochiile de mireasa din voal sunt asemate cu rochiile grecesti.

De ce ?

Pentru ca rochiile de mireasa în stil grecesc au ca principala sursa de inspiratie hainele purtate de femeile din Grecia Antica, iar aceste haine din antichitate au fost intotdeauna o sursa de inspiratie pentru piesele vestimentare moderne. Iar rochiile de mireasa din voal (in stil grecesc) se numara printre cele mai populare reinterpretari ale tinutelor greceati antice.

18307_0749

18309_0261

18308_036

18316_044 m

18322_027 m

Arunca o privire la rochiile de mireasă de pe site-ul , https://www.elitemariaj.ro/  și programează o vizită în showroom-ul din București sau Iasi pentru a-ți alege rochia perfectă de mireasă!

You may also like...