Rochii de mireasa Sfaturi nunta Tendinte Uncategorized

Cum potrivim coafura de mireasa cu rochia si cu tot conceptul nuntii.

Buna ziua dragele noastre mirese, astazi vrem sa va propunem cateva variante de coafuri care se potrivesc perfect pentru cea mai frumoasa zi din viata voastra.

Daca inca nu stii ce coafura vrei sa-ti faci in ziua nuntii ai ajuns in locul potrivit, pentru ca suntem sigure ca vei gasi cel putin o coafura pe placul tau care iti va avantaja trasatuirle si te va face sa te simti minunata!

69573_6023

Va prezentam 4 tipuri de coafuri :

  1. Coafuri de mireasa cu bucle

Daca ai ales o rochie de mireasa extravaganta ai putea miza pe simplitatea coafurii. Simplitate nu inseamna neaparat incadrarea in banal. Textura parului este usor ondulata, buclele lejere, de vara care pot fii prinse la spate intr-un updo dezordonat.

69538_9889

69592_2739

Daca ai o ceremonie restransa, cu putini invitati sau daca nunta are loc pe plaja sau in aer liber, atunci puteti opta pentru aceasta coafura.

25mm

Buclele inspira romantism, motiv pentru care foarte multe viitoare mirese opteaza pentru aceasta coafura. Aerul romantic poate fi potentat de accesoriile de par pentru mireasa, de la diademe de par frumos lucrate la bentite simple si agrafe de par dar si de prinderea buclelor intr-un mod strategic.

Daca alegi ca rochia ta de mireasa sa aiba o singura bretea, dezgolindu-ti doar un singur umar, cu acest model de coafura vei avea un aer sofisticat si misterios.

69556_1787

Buclele lejere sunt coafuri ideale pentru miresele romantice si inocente care mizeaza pe o frumusete naturala si minimalist. Stropul de indrazneala poate fi dat de un accesoriu fascinant precum o floare alba, naturala, o diadema sau un accesoriu de par finut.

69523_0385

Ceea ce este minunat la aceste tipuri de coafuri de mireasa cu bucle este versatilitatea lor, putand fi purtate atat de miresele cu par lung, mediu chair si scurt.

  1. Coafuri de mireasa semi-updo

Daca esti inca nehotarata intre a-ti purta parul liber, pe umeri sau a-l strange si nu stii pentru care dintre cele doua variante sa optezi, un compromis este dat de coafurile de tip semi-updo. Asta inseamna ca numai partile laterale si coroana sunt stilizate iar restul parului poate fi lasat sa curga pe spate.

 

69590_6353

18412_3810

Ambra 1

Anastasia 1

Sunt ideale pentru rochiile de mireasa cu spatele gol si cu voal lung. Alaturi de o pereche de cercei lungi, aceasta coafura iti va alungi considerabil fata iar tu vei parea ca o zana din povesti.

Acest tip de updo iti permite accesorizarea coafurii cu un voal oricat de lung, dar si permit accesorizarea parului cu diverse diademe.

HP4047-0101

HP4041-0043

HP4049-0202

HP4044-0033

  1. Coafuri de mireasa cu bucle bine-definite

Daca optezi pentru coafuri de mireasa cu bucle bine-definite si totusi vrei sa pierzi din rigiditatea acestor coafuri, mizeaza pe un breton aranjat cat mai natural.

Multe dintre miresele care au ales rochia de mireasa in stilul grecesc, usor si fluid opteaza de asemenea pentru buclele in stil grecesc, bine-definite, create pe toata lungimea parului sau doar partial si prinse intr-un semi-updo, care confera un aspect uimitor si elegant.

39 VALENCIA h

2044-0376

2023-0306

Buclele bine-definite nu trebuie neaparat sa iti cada pe umeri sau pe spate. In functie de lungimea parului tau le poti prinde intr-un updo pentru un aspect la fel de romantic. Astfel, te vei putea bucura de bucle si in cazul unei rochii de mireasa cu spatele plin. Buclele prinse in updo se potrivesc atat mireselor cu par lung cat si celor cu par mediu.

2033-0180

4.     Coafuri de mirese cu coc

Daca iti doresti un look elegant, optiunile iti sunt practic nelimitate. De la cocuri in stil spaniol, cu falduri, la cocuri tapate, cu foarte mult volum, poti obtine o prezenta care va atrage toate privirile.

69570_7720

69583_7423 m

Este ideal pentru  miresele care vor ca voalul ales sa porneasca de undeva de sub coafura. O alta optiune usor dramatica este data de cocul cu foarte mult volum,care nu se demodeaza Cu cat parul este mai lung si mai des, cu atat aspectul final este mai uimitor.

69578_6725

Aceasta coafura poate capata un farmec deosebit atunci cand este accesorizata potrivit, iar accesoriile vin in atat de multe forme, de la simple agrafe de par la coronite lucrate manual,voaluri, voalete, etc.

69594_8204

VL3051C-0038

2124-0059

Toate modelele de rochii de mireasa si accesorii de mireasa rezentate in imaginile din acest articol sunt disponibile in saloanele noastre din Bucuresti si Iasi. Asa ca va asteptam cu drag sa va rasfatati printre sutele de modele pregatite pentru voi.

BUCURESTI Mitropolitul Filaret 19A

IASI Petru Rares 9

www.elitemariaj.ro

You may also like...