Rochii de seara si de ocazie Sfaturi nunta Tendinte Uncategorized

Ce culori sa alegi pentru rochia de seara pentru Balul Bobocilor ?

Se apropie sezonul Balurilor de Boboci, acestea vin cu multe concursuri de Miss, unde fiecare domnisoara doreste sa fie printesa balului, sa fie unica si fermecatoare.
Dar ce rochie de ocazie  trebuie sa alegem ca sa puteam straluci la un astfel de eveniment. Rochie lunga sau scurta, rochie de seara cu imprimeu sau uni, ce culori ar fi potrivite pentru un anotimp rece? Acestea sunt intrebarile cele mai frecvente in alegerea rochiei de seara pentru balul bobocilor.

93301(3)oo
Rochie de seara TARIK EDIZ 93301

Daca avem picioare lungi,frumoase, cu care ne putem mandri, putem imbraca atat rochie de seara lunga cat si una scurta. In caz contrar ne oprim la o rochie lunga. In ceea ce priveste culorule,  avem o varietate destul de diversificata potrivita acestei perioade. Deoarece suntem in toamna, ar trebui sa atragem atentia culorilor pastelate: ivory, crem, champagne – toate aceste culori ornamenteaza tinuta si subliniaza senzualitatea.

50301-MARILLA(2)oo

Trebuie sa tinem minte ca culoarea neagra are efect de slabire. Poate fi magulitor,dar exista o linie fina intre aspectul elegant si aspectul sumbru. Putem alege o rochie de seara complet realizata din tesatura neagra sau o rochie de orice alta culoare, dar decorata cu dantela neagra. Culorile puternice pot accentua zonele pe care vrei sa le scoti in evidenta, iar culorile inchise ascund zonele cu probleme.

93432(2)oooo 93455(3)u 93406(1) - Copy

                  Culorile metalice nu trebuie ocolite! Acestea au acaparat majoritatea designerilor, astfel ca acum avem o paleta destul de variata de culori metalice la care se adauga deja consacratele nuante de auriu, argintiu, bronz si petrol.

93444(4)ooo 93479-93468(1)oo

66299H-Peacock

93621 (5)oo 93689 (3)oo

42062-1-1

42134-1-1

Speram ca v-am putut ajuta in alegerea rochiei de ocazie pentru balul bobocilor !

Va asteptam si in saloanele noastre unde va puteti rasfata printre 600 de rochii de seara existente in stoc si din care va puteti alege preferata.

BUCURESTI – str. Mitropolit Filaret nr 19 A

IASI – str. Petru Rares nr 9

www.elitemariaj.ro

You may also like...