Rochii de seara si de ocazie Sfaturi nunta Tendinte Uncategorized

Cateva sfaturi in alegerea rochiei de seara pentru mame si soacre.

ROCHIILE DE SEARA sunt cele mai importante piese din punct de vedere vestimentar pentru orice doamna si domnisoara .  Avand in vedere ca facem tot ce-I posibil pentru a arata bine la orice eveniment, si tinuta va fii aleasa cu gust . Asadar este foarte important sa tii cont de anumite reguli  in momentul in care alegi tinuta .

71604-3

In primul rand iti recomandam sa mergi in cautare  cu cateva luni
inainte de eveniment, deoarece uneori ocomanda poate dura si  cateva luni pana ajuge rochia la comanda.

71731-0088

In momentul in care ai facut programare sau planul pentru fiecare salon / loc pe care il vei vizita , incearca sa vizualizezi modelele de pe site sau iti notezi cateva coduri, modele care ti se par interesante.  Cere-le consultantului la proba modelele vazute, probeaza-le si fii sincera cu consultantul tau si arata-i ce iti place sau nu la fiecare model. Asa te vom putea ajuta sa alegi rochia perfecta.

In cazul in care nu este hotarata la un anume model, probeaza in jur de 3-4 modele din fiecare stil si ulterior alege modelul pe care ai vrea sa te axezi.

71726-0484

CE VOR IMBRACA MAMELE NOASTRE ?

Aceasta intrebare este frecventa in gandul mireselor si al mirilor. Ce rochie de seara sa alegem pentru mamele si soacrele noastre.

71729-0225

Trebuie sa tineti cont de forma corpului in momentul in care va alegeti rochia. De exemplu o doamna putin mai plinuta ar trebui sa incerce un model de rochie cu volum in partea de jos pe stil clos. Culorile pot fii unele mai inchise pentru a nu scoate in evidenta imperfectiuni.

71621-1

Dacă ai o siluetă in care umerii sunt mai mici si soldurile sunt mai mari (sub formă de pară), atunci varianta de rochie de seară potrivită pentru tine ar fi una care să-ți lase umerii la vedere
sau dimpotrivă cu aplicații volumetrice mari în zona acestora, pentru a echilibra proportiile.Ca si culori te poti juca cu nuntele si detaliile care defines elegant rochia.

71629-2

Daca forma corpului tau este clepsidra poti opta cu drag catre un stil mai bine definit precum sirena sau forma mai dreapta, sau de ce nu o printesa?

71607-2

71733-0030

CE TREBUIE SA MAI I-AU IN CONSIDERARE DUPA CE ALEG ROCHIA ?
Dupa alegerea facuta vor urma elementele care vor trebui sa reflecte cu rochia aleasa, coafura trebuie aleasa in functie de modelul rochiei, iar machiajul trebuie facut in ton cu ce culoare va avea rochia incat acestea sa se potriveasca . Nu lasam deoparte nici accesorile care vor defini frumos rochia ,dar si aici trebuie sa ne gandim bine la detaliile pe care rochia le are (daca rochia are multa dantela sau detaliie sunt facute cu margele ,diamante sau sclipici sau faptul ca rochia aleasa este una simpla fara insertii).
Pantofii sau sandalele pot fii de nunte de nude, negru, aurii sau argintii, dar cine doreste sa mearga pe ceva mai ‘’extrem’’ poate alege si alte nuante mai diferite .

71905-0027

71915-0800

71922-0887

71924-0033

71928-01861

71935-0574

71936-0821

SUCCES DOAMNELOR IN ALEGEREA ROCHIILOR !

Puteti gasi pe site-ul nostrum mai multe modele de rochii de seara din colectia MGNY, creatia designerului amricat Madeline Gardner , rochii elegante potrivite pentru mamesi soacre si disponibile in salonul nostru.

You may also like...