Rochii de mireasa Sfaturi nunta Uncategorized

Coronavirusul si nunta ta! Ce ar trebui sa faca viitoarele miresele pe perioada starii de urgenta COVID-19.

Ce faci dacă ai programată nunta în timpul perioadei generate de pandemia de COVID-19(coronavirus)?

Fiind unul dintre cele mai importante şi emoţionante momente, mulți dintre voi ați plănuit deja ziua nuntii cu atenție de mult timp, iar acum vă aflați în incertitudinea realizării acestui minunat eveniment din cauza pandemiei Coronavirus-ului care ne perturbă deja semnificativ viața de zi cu zi.

Nesiguranța asupra a ceea ce va urma e ceea ce dezorientează și doare cel mai tare, iar frustrarea, furia și resemnarea sunt trăiri omenești, la fel de firești în acest context sunt si calmul, răbdarea, empatia și compasiunea, de care ar trebuii să dăm dovadă în această perioadă.

KandG2
Fotocredit: Naomi Lehr Valkyrie Photography

Am fost deja întrebaţi de către mai multe dintre clientele noastre dacă rochia de mireasa aleasă va mai ajunge, când şi cum se va proceda în legatură cu ajustarie care trebuie făcute rochiei şi mai ales cum le sugerăm să procedeze în această situaţie.

Ceea ce ne dorim sa va asiguram este ca absolut toate rochiile de mireasa si de ocazie comandate in saloanele noastre vor ajunge la timp sau posibil sa fie mici intarzieri in ceea ce priveste livrarea.

Este momentul în care trebuie să fim responsabili pentru viețile noastre, dar mai ales să vă protejăm pe voi, pentru că suntem cu toţii predispusi la îmbolnăvire în această perioadă.

#NEprotejamVAprotejam

#stamacasa

KendraandGarrett
Fotocredit: Naomi Lehr Valkyrie Photography

Sfatul nostru pentru viitoarele mirese care au planificat nunta în lunile imediat următoare este sa luati in considerare si o eventuala  amanare a evenimentului!

Pentru acest lucru ar trebui sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

Primul pas este să vorbiți cu managerul locației și să verificați ce date mai sunt disponibile.  

Alegeți o dată convenabilă atat pentru voi cât și pentru familie, invitaţi, nași, pentru ca mai apoi să le discutați cu toți furnizorii contractați și să vedeți flexibilitatea și disponibilitatea lor, având în vedere noua dată stabilită.

~Pentru a nu pierde avansurile date este important să găsiți o dată favorabilă pentru toate părțile implicate.~

ATENŢIE!  Dacă înainte vă doreați ca nunta voastră să aibă loc doar într-o zi de sâmbătă, având în vedere numărul mare de evenimente care vor fi reprogramate, poate ar trebui să luați în considerare o zi de vineri sau duminică, o zi care să fie favorabilă pentru toți furnizorii cu care colaborati, chiar si in perioada postului.

~Cu siguranta că aceasta schimbare va fi îmbrățișată cu plăcere de către toți oaspeții voștri care va susţin şi știu prin ce momente dificile treceți în această perioadă și, indiferent de ziua aleasă, își vor dori să celebreze alături de voi~

Miresele care au stabilit nuntile in vara, va sfatuim sa nu luați decizii pripite. Asteptati să fiți informați din surse oficiale despre răspândirea și evoluția Coronavirus-ului (COVID-19) pentru a putea lua cele mai bune decizii privind desfășurarea evenimentului vostru!

KandG3
Fotocredit: Naomi Lehr Valkyrie Photography

Dacă aţi colaborat cu unul din saloanele de rochii de mireasă, pentru a comanda rochia mult visată şi/sau costumul mirelui, iar aceasta a ajuns înaintea evenimentului stabilit iniţial sau va trebui să ajungă, luaţi legătura cu personalul salonului pentru a vă îndruma înspre cele mai bune decizii pe care să le luaţi de comun acord în vederea  ridicării şi ajustării rochiei de mireasa sau a costumului..

Urmatorul pas dupa ce ați luat decizia de a muta data nunții este acela de a-i pune în temă pe invitați.

Anunţându-i din timp de reprogramarea evenimentului, le arătați că vă pasă de ei, că îi protejati în această perioadă dar și cât de importantă este participarea fiecăruia dintre ei.

Dacă nu aveți încă o dată aleasă, nu-i nimic, le comunicați doar decizia voastră de a muta nunta și le spuneți că reveniți cât de curând cu noua zi aleasă.

Daca ati reusit sa stabiliti o noua data a evenimentului, încercați să acceptați și să nu priviți înapoi supărați, nu lăsați să fie ca un nor negru asupra experienței voastre de nuntă.

~ÎN FINAL TOTUL VA FI EXACT CUM AŢI VISAT~

Ştim! Eforturile depuse pentru planificarea unui astfel de eveniment cu extenuante. De la stabilirea datei acestuia până la ultimul detaliu aşezat pe masa din restaurant, totul trebuie făcut cu mare răbdare, atenţie şi dragoste. Dar puneti pe primul loc sanatatea voastra cat si a invitatilor !

 

You may also like...