Pentru a iesi din tipar in anul 2015, Elite Mariaj vine cu o propunere interesanta pentru miresele anului: rochii de mireasa cu spate gol!

10251B

17864_Variana0mik
Rochie de mireasa cu spatele gol, in stil printesa din colectia Victoria Jane, modelul 17864 disponibila in salonul Elite Mariaj Iasi si Bucuresti
3C5A4438
Rochie de mireasa cu spatele gol din colectia Amanda Bridal, disponibila la Elite Mariaj la pretul de 2980 lei – Ariela by Amanda Bridal
 Cate din femeile care isi aleg rochia de mireasa se gandesc la cum va
arata  partea din spate a rochiei? Daca pana acum tot ce conta la rochia de mireasa era sa sublinieze si sa subtieze talia sau sa alungeasca silueta, acum e timpul ca miresele sa fie la fel de interesante si cand stau cu spatele.
Designerii de rochii de mireasa va propun sa va usurati munca de mireasa si sa pastrati lucrurile simple. Ce poate fi mai elegant si mai feminin decat spatele fin al miresei, usor atins de materialul delicat al rochiei? La rochiile de mireasa cu spatele gol, umerii sunt imbracati in dantela, care curge usor pe spate, intr-un decolteu rotund sau in forma de “v”, oferind iluzia unei siluete inalte si subtiri. Invitatii vor fi incantati sa admire frumusetea si complexitatea rochitei in timpul ceremoniei. In plus, cui nu ii plac pozele profesioniste in care putem admira spatele frumos al miresei?
10291B
Rochie de mireasa Impression Bridal 10291 cu spatele gol si aplicatii de cristale


2711-170
Rochie de mireasa printesa cu spatele gol ‘illusions’ disponibila la Avangarde Brides, partener Elite Mariaj
2706-161
Rochie de mireasa cu spatele gol Mori Lee disponibila in salonul partener Avangarde Brides


3C5A4348
Rochie de mireasa cu spatele gol – Jannice de la Amanda Bridal, disponibila la Elite Mariaj la pretul de 3480 lei.
Daca totusi vi se pare prea indrazneata ideea de spate gol la rochia de mireasa, va propunem rochiile de mireasa cu decolteu illusion.
10317Bcrop
Rochie de mireasa cu spatele gol din dantela disponibila in salonul Elite Mariaj Bucuresti


10301D
Rochie de mireasa cu spatele gol ‘illusion’ din colectia Impression Bridal 10301
 Aceste rochii au spatele acoperit cu tull simplu sau brodat, care lasa doar iluzia de spate gol. Aceste rochite sunt perfecte pentru a ascunde micile imperfectiuni sau pentru a impaca ideile conservatoare ale parintilor cu ideile moderne ale tinerilor casatoriti.
2701-169
Rochie de mireasa cu spatele gol din colectia Mori Lee Bridal, disponibila in salonul parter Elite Mariaj – AVANGARDE BRIDES

 

2723-195
Rochie de mireasa Mori Lee cu spatele gol din dantela, disponibila in salonul partener – AVANGARDE BRIDES
5315-198
Rochie de mireasa cu spatele ‘illusion’ disponibila in salonul partener – AVANGARDE BRIDES

 

You may also like...