Rochii de mireasa Sfaturi nunta Tendinte Uncategorized

De ce sa alegem o rochie de mireasa din satin si mikado?

Astazi va vom propune un articol legat de rochiile de mireasa din satin, mikado si tafta.
V-ati intrebat vreodata de unde a inceput aceasta moda a rochiilor albe simple ?
Totul a inceput cu mult timp in urma, cand inainte de nunta Reginei Victoria cu Printul Albert de Saxe-Coburg de acum 176, culoarea rochiei de mireasa era de fapt rosul, albul fiind asociat cu doliul.
Regina Victoria a ramas cunoscuta din momentul nuntii ei, deoarecea aceasta a pornit traditia rochiilor albe de mireasa, dupa ce ea insasi a ales pentru propia nunta o rochie alba din satin si dantela, pe care a accesorizat-o cu flori din portocal in loc de
diadema.

69583_7334 m

Rochiile de mireasa simple din satin, mikado sau tafta se vor afla in alegea multor viitoare mirese deoarece ele confera elegantă și rafinament.
Dacă alegi sa-ti planifici nunta in mijlocul naturii sau într-un cadru intim și elegant, o rochie de mireasă din mikado este alegerea ideală.

18401_1152 k

18418_0795 k

18403_4788 k

Rochiile de mireasă cu din satin si mikado sunt croite astfel incat sa subtieze si sa scoata in evitenta linia taliei tale.
Pentru că se potrivesc oricărui tip de siluetă, rochiile simple de mireasă, fără foarte multe elemente decorative, cu un simț extraordinar al purității, își vor păstra linia delicată pe toată desfășurarea evenimentului.

18452_4077 m

18458_5067

18466_0764

Fiind vorba de o rochie simpla cu sau fara detalii minimaliste, aceasta poate fi accesorizata dupa gusturile tale. –poate un cordon cu pietre pretioase in talie sau un voal spectaculos, totul depinde de tine!

60 m

De asemenea, modelele de rochii simple de mireasă cu corset, fără mâneci, sunt în vogă în acest an. Potrivite pentru miresele cu forme, acestea lasă pielea fină a pieptului și a umerilor la vedere, permițând, în același timp, accesorizarea discretă a gâtului cu un lănțișor fin potrivit întregii ținute.

18465_6104 m

Nici rochiile de mireasă simple cu mâneci căzute nu sunt de trecut cu vederea. Având un aer diafan, feminin, aceste modele de rochii sunt cele mai potrivite pentru un decor natural, în pădure sau pe o plajă liniștită, și sunt ideale pentru orice tip de siluetă.

18469_5529 m

Modelele de rochii de mireasa simple din tafta/satin stil sirena sunt ideale pentru miresele care isi doresc sa fie o aparitie sexy dar si eleganta in aceasi timp, punandu-si in evidenta silueta.
Modelul acestor rochii de mireasa sirena subliniaza silueta feminina si, in plus, ofera un aer hollywoodian care poate fi consolidat cu accesorii.

69516_5643 m

69526_9342 m

Optati pentru rochii de mireasa cu trena detasabila pentru un plus de versatilitate.

36 m

Deoarece rochiile de mireasa din satin sunt modele atât de rafinate prin simplitatea lor, accesoriile de tipul pantofilor, voalului sau bijuteriilor nu trebuie să fie opulente sau în exces, ci discrete și responsabil alese, astfel încât să nu distragă atenția de la piesa de bază – rochia de mireasă.

Arunca o privire la rochiile de mireasă de pe site-ul , https://www.elitemariaj.ro/ și programează o vizită în showroom-ul din București sau Iasi pentru a-ți alege rochia perfectă de mireasă!

You may also like...