Rochii de seara si de ocazie Sfaturi nunta Uncategorized

Dress code BLACK TIE. Ce presupune acesta si ce rochie de ocazie ar trebui sa alegeti ?

Daca ati primit o invitatie la un eveniment unde este specificat dresscode BLACK TIE, poate va intrebati  ce rochie de ocazie ar trebui sa alegeti . Evenimetele BLACK TIE sunt de obicei foarte formale si imbracand tinuta gresita te va face sa iesi in evidenta ca fiind nepoliticos sau nepotrivit . Astfel, ar trebui sa stii cateva din asteptarile pe  care le impune aceasta tinuta, ceea ce te ajuta sa faci alegerea potrivita .

93900 KAİTHA (4) k

1.Citeste invitatia cu atentie .

Aici pot aparea detalii care fac diferenta asupra tinutei , intre BLACK TIE optional, de preferat BLACK TIE sau tinuta obligatorie BLACK TIE . Detalii precum ora la care are loc evenimentul, perioada anului si tipul de eveniment sunt si ele la fel de importante pentru obtinerea tinutei perfecte .

•Evenimentele de seara sunt mult mai formale decat cele de zi ;

•Evenimentele de iarna sunt adesea mai formale , iar culorile inchise mai adecvate decat la evenimentele de vara .

2. Intelegerea tipului de cod :”BLACK TIE PREFERRED

Daca invitatia specidica un dress code “BLACK TIE PREFERRED” acesta presupune ca trebuie sa porti cea mai draguta tinuta pe care o ai . Daca nu ai o tinuta TUXEDO sau o rochie lunga pana in pamant , sunt acceptabile si rochia de COCKTAIL sau costumul CLASIC .

93905 ALANİS (2)

93914 YOUNG (5) h

3. Intelegerea tipului de cod : “OPTIONAL BLACK TIE “

La fel ca tipul anterior, acest tip de cod iti sugereaza ca evenimentul este formal , doar ca iti ofera mai multa flexibilitate in alegerea tinutei, poti alege o rochie de cocktail, un costum, o rochie ceva mai simpla . Daca tot nu te poti decide cu ce sa te imbraci si cunosti alte persoane care vor participa la eveniment, ii poti intreba ce vor purta. Iti pot da o idee care ti-ar putea fi de ajutor .

93890 İNNA (2)

93916 CHERİSN (2)

93892 HOLLY (2)

4. Intelegerea tipului de cod :” OBLIGATORIU BLACK TIE “

Acest tip de cod inseamna ca tinuta  BLACK TIE este obligatorie . In cazul in care nu este respectat acest cod posibil sa nu fii acceptat la petrecere . Aceast tip de tinuta presupune o rochie de seara eleganta pentru femei si smoking negru clasic pentru barbati.

93321(6)kkk

014_n

Imbracamintea potrivita pentru doamne si domnisoare .

1.  Alege o rochie de seara lunga pana in pamant, acestea sunt mai elegante decat cele scurte. Decolteul trebuie sa fie potrivit si de bun gust, dar lungimea manecii ( daca rochia are maneci) este optionala .

• In cazul in care nu aveti o rochie lunga, o rochie de ocazie midi poate fi acceptata, dar trebuie sa fie o rochie eleganta si rafinata.

93656 M

93634 kkk

2. Alege o culoare inchisa si eleganta pentru rochia ta. Negrul este preferat de obicei cu o textura fina, fapt care atrage un interes vizual, dar nu este obligatoriu pentru tinuta de dama, dar este obligatoriu pentru barbati.

•Culorile inchise precum albastru, maro si mov arata de asemenea dragut. Sa evitati rochii multicolore.

•Rochiile albe sau rosii pot fi formale si clasice dar e pot face sa iesi in evidenta .

93944 DORİS (2)-299.jpg

93301(3)oo

93881 ELSA (2) mm

93805 KATİE (2) mik

93818 MİLAN (1) mik

 

3. Alege cu grija o geanta sau un clutch . Puneti de o parte geanta de zi cu zi si optati pentru o poseta mai mica din satin sau margele .

4. Alege cele mai frumoase bijuteri ,cu cat mai stralucitoare cu atat mai bine , dar evita gablonturile. Poarta bijuteri reale de exemplu diamante adevarate sau aur , de cate ori e posibil .

5. Completeaza tinuta “BLACK TIE “  cu incaltamintea potrivita .

Pentru rochile formale incaltamintea de seara este de obicei cu un toc decent. Incaltamintea foarte inalta sau extravaganta nu arata bine cu o rochie formala .

Va prezentam mai multe modele de rochii de ocazie potrivite pentru “tinuta BLACK TIE” disponibile in saloanele Elite Mariaj:

93913 BROKE (4)90

93894 JACQULİNE (2)-34j0

50710 MAİS (kk3)

50650 FABİA(6)

93660A_2m

Tarik-Ediz-93730-5

Va asteptam cu drag sa probati aceste superbe modelein:

BUCURESTI, Mitropolit Filaret 19 A Tel. 0766333667

IASI, Petru Rares 9, Tel. 0722432563

www.elitemariaj.ro

You may also like...