Rochia de mireasa “litera A” sau “A-line” este un croi clasic folosit in fabricarea rochiei, cu o forma alungita, ce curge neintrerupt de sub bust, mulat pe talie si sold, care apoi pica lejer pe pamant.
 Rochia de mireasa stil litera A este potrivita atat pentru ceremoniile fastuoase cat si pentru petrecerile restranse in aer liber.
Rochii de mireasa stil A
Rochii de mireasa stil A line Madeline Gardner

La rochie de mireasa croita in stil A line variatiunile de linii  pe care le pot lua pliurile de pe corset, accesoriile aplicate, dar si amploarea fustei se pot adapta in functie de forma corpului, dar si de aspectul pe care si-l doreste mireasa in ziua nuntii. Tot acest joc de elemente la rochia de mireasa tip “A-line” ne da iluzia optica de alungire si subtiere, motiv pentru care este o forma potrivita pentru toate tipurile de corp.

Rochie de mireasa A line
Rochii de mireasa stil A line Madeline Gardner

Materialele folosite la fabricarea rochiei de mireasa stil A sunt elemente importante ce contribuie la intregirea aspectului si a imaginii. Astfel ca o rochie de mireasa in litera A, croita din tafta sau satin va avea un aspect mai sobru, regal, impunator, spre deosebire de rochia croita din tull sau dantela, care are un aer romantic si visator

Rochii de mireasa dantela in A line

Rochii de mireasa litera A din dantela

Rochii de mireasa A line
Rochii de mireasa din dantela in stil A line
50363Am
Rochii de mireasa in stil A line din colectia Da Vinci Bridal
Rochii de mireasa stil A line
Rochie de mireasa stil A line Madeline Gardner 51024 Celeste
Rochie Madeline Gardner stil A line
Rochie de mireasa litera A line Madeline Gardner 51008
Rochie mireasa A line
Rochie de mireasa stil A line Madeline Gardner 51029
51002_065
Rochie de mireasa in stil A Madeline Gardner 51002

 

You may also like...