Rochii de seara si de ocazie Sfaturi nunta Tendinte Uncategorized

Sfaturi pentru alegerea unei rochii de seara scurte

Cand stii ca rochia de seara scurta este alegerea potrivita ocaziei tale? Sunt cativa factori importanti de care trebuie sa tii cont in luarea deciziei. Trebuie sa tii cont de tipul evenimentului la care mergi, locatia acestuia, momentul din zi in care se desfasoara si de rolul pe care il ai la acel eveniment.

9408-5

Daca este cununia ta civila, ai ocazia sa porti o rochie de seara scurta intr-o nuanta deschisa, accesorizata cu cristale si santela. Aceasta ar putea fi varianta in “miniatura” a rochiei de mireasa sau un mic indiciu pe care il dai invitatilor despre rochia ta de mireasa.

415
bg_9201-3838

Esti invitata la nunta si vei fi domnisoara de onoare? In colectiile Mori Lee Bridesmaid si Impression Bridesmaid vei gasi exact ce ti se potriveste: o rochie de seara scurta diafana, simpla, usor de purtat, disponibila intr-o gama variata de culori, astfel ca te vei putea asorta usor cu restul domnisoarelor de onoare.

29970
29104_050

Decizia este la fel de dificila si pentru soacre, care prefera o rochie de seara scurta, spectaculoasa si comoda in acelasi timp. Colectia MGNY propune o mare varietate de rochii de seara scurte, perfecte atat pentru eveniment de zi, cat si pentru eveniment de seara. Rochii scurte cu bretele, cu maneci finute sau bolerouri elegante vor da soacrei aspectul elegant si echilibrat potrivit varstei.

A sosit vremea balurilor de boboci si nu stii ce tinuta sa alegi? Te poti rasfata intr-un din jucausele rochii de ocazie scurte ale colectiei Stick&Stones. Ai de ales dintre o multime de modele de rochii stil balerina, baby doll sau rochii scurte cu volanase vesele si colorate.

9432-3
 9421-1 9433-1 9408-1 9417-4

Rochia scurta iti ofera dinamica de care ai nevoie, pastrand totodata eleganta si rafinamentul unei rochii de seara. Te asteptam sa descoperi varietatea de modele scurte in saloanele noastre:

BUCURESTI – str. Mitropolit Filaret nr 19 A

IASI – str. Petru Rares nr 9

www.elitemariaj.ro

You may also like...