Rochii de mireasa Sfaturi nunta Tendinte Uncategorized

Colectia de rochii de mireasa QUEEN OF CASTLE 2017 de la Amanda Di Velli

Noua colectie Amanda DiVelli BridalQueen of the Castel tocmai ce a ajuns din imparatia rochiilor de mireasa la noi in salon! Modele dintre cele mai alese vin sa ia parte la “balul rochiilor de mireasa”! Danteluri fine, cristale Swarovski, materiale delicate au fost atent selectionate pentru fabricarea rochiilor de mireasa din noua colectie, rochii ce isi asteapta nerabdatoare miresicile.
89-copyimagy
Colectia de rochii de mireasa QUEEN OF CASTLE de la Amanda Di Velli este extrem de variata, ai de ales dintr-o multitudine de forme si modele. Rochiile de mireasa stil printesa sunt “reginele” colectiei. Le vei gasi intr-o mare varietate de forme: printese cu bretele, printese stil top, printese din tull, din dantela, rochii de mireasa din satin. Nici stilurile sirena si A-line nu sunt neglijate de noua colectie. Pentru ca sunt la mare cautare rochiile de mireasa fluide, in noua colectie Amanda DiVelli Bridal– Queen of the Castel vei gasi multe modele din tull fin sau din satin, care invaluie misterios si diafan corpul.

Fiecare mireasa se pregateste migalos de marea petrecere, asa ca te asteptam si pe tine intr-o atmosfera de basm, sa iti gasesti rochia ta de poveste in locatiile noastre din

BUCURESTI:
Str. Mitropolit Filaret nr 19 A Piata Regina Maria, Rond Cosbuc
INFO 0766.333.667
elitemariaj@gmail.com
www.elitemariaj.ro/programare

IASI:
Str Petru Rares, nr 9, zona Garii
Programari la 0722.432.563
elitemariajiasi@gmail.com

 

You may also like...