Rochii de mireasa Sfaturi nunta Tendinte Uncategorized

Rochia de mireasa regala a Ducesei de Sussex, Meghan Markle.

Momentul mult asteptat a sosit si in sfarsit am vazut  rochia de mireasa aleasa de Meghan Markle, coborand din mașină în fața capelei St.George, într-o rochie simplă,  dar spectaculoasa.

markle-harry-wedding-e1526742062241

După cum au sugerat zvonurile anterioare, Meghan Markle poartă o rochie de mireasa creata de prima femeie director artistic  al companiei franceze Givenchy, Clare Waight Keller, designer britanic care a condus casa de modă Chloé.

Meghan Markle şi Clare Waight Keller au colaborat îndeaproape la designul rochiei, de o eleganţă clasică, potrivit contului de Twitter al palatului Kensington, reşedinţa oficială a prinţului Harry.

rs_1080x1350-180519083750-1080.Meghan-Markle-Wedding-Fashion-Highs

Rochia este croita in stil A line, din satin de matase, cu un decoteu clasic,cu o taietura perfecta stil barcuta si maneci trei sferturi.

9779562-3x2-700x467

Tinuta a fost completata cu un voal catolic . Meghan Markle a dorit ca acesta să includă simbolurile celor 53 de state membre Commonwealth, şi astfel Waight Keller a creat un voal împobobit cu elemente din flora fiecărei ţări care aparţin de Regatul Unit. Fiecare floare este unică şi cusută de mână pe trena lungă de cinci metri. Designerii au lucrat sute de ore, spălându-se pe mâini la fiecare jumătate de oră pentru a păstra ţesătura curată. In plus, Markle a selectat două flori preferate, una britanică şi una americană.

rs_1080x1350-180519084254-1080.meghans-Wedding-Day-Fashion GettyImages-960062356

Voalul a fost prins cu o tiara cu diamante a reginei Mary, care i-a fost împrumutată lui Meghan Markle de către regina Elisabeta a II-a. Podoaba este englezească şi a fost realizată în 1932, iar broşa centrală datează din 1893.

image

Rochia de mireasă purtată de Megan Markle a costat 200.000 de lire sterline, iar materialul din care a fost confecționată, 78.000 de lire sterline, au scris jurnaliștii de la Daily Mail. Obiectivul a fost atins, pentru că protocolul Casei Regale arăta că rochia lui Meghan nu trebuie să fie mai scumpă decât cea purtată de Kate Middleton, rochie care a costat 400.000 de lei sterline.

Ducesa de Sussex a ales designerul tinutei încă de la începutul lunii ianuarie, iar in data de 9 mai a fost anuntat oficial ca tinuta completa este “terminată și ascunsă la castelul Windsor”.

Stilistul vedetelor Serge Normant a fost ales pentru coafura ducesei de Sussex. Machiajul a fost realizat de makeup artistul Daniel Martin care a lucrat pentru casa Dior.Potrivit Kensington Palace, verigheta lui Meghan Markle a fost modelată după o piesă din aur galez, cadou de la majestatea sa, regina Elisabeta a II-a. Inelul prinţului Harry va fi din platină cu o textură finisată.Mireasa poartă cercei şi brăţară marca Cartier, iar pantofi sunt marca Givenchy. Buchetul miresei conţine şi câteva flori culese de Prinţul Harry din grădina lor privată de la palatul Kensington şi a fost conceput de Philippa Craddock.Dupa marele eveniment, au fost dezvaluite pe contul de twiter a  si schitele intregii tinute, care au fost atat de bine tinute in secret.DdpCC9CV4AAzAGuDdpCDmbU8AANp1G

Aceasta tinuta cu siguranta va revolutiona industria modei in urmatorii ani si, probabil, vom vedea evolutii spectaculoase ale tendintelor in ceea ce priveste designul rochiilor de mireasa.

La doua zile de la nunta regala, cateva case de moda au creat replicile dupa superba rochie de mireasa a Ducesei de Sussex.

You may also like...