Rochii de mireasa Rochii de seara si de ocazie Sfaturi nunta Tendinte

Sfaturi “din interior” pentru alegerea rochiei de mireasa

Pentru a va putea bucura din plin de marele eveniment, dar si pentru a face mai frumoasa cautarea rochiei de mireasa, noi, consultantii Elite Mariaj, avem mici sfaturi pentru viitoarele miresici.

1. Stabiliti un buget realist si fiti selective.

Inainte de a va duce la probe, analizati internetul in lung si-n lat, intrati pe forumuri de specialitate, pe site-urile magazinelor, pe site-uri de socializare si faceti comparatii. Luati in calcul faptul ca materialele fine, broderiile complicate, cristalele Swarovski si mana de lucru ingrijita costa ceva mai mult.

Tocmai din acest motiv o mireasa nu ar trebui sa plece la proba cu ideea ca “doar odata o port”, ci pe ideea ca “o singura data am ocazia sa port rochia de mireasa, deci trebuie sa fie deosebita.” Asta nu inseamna ca te ingropi in datorii pentru cea mai scumpa rochie de mireasa. Trebuie sa faci un echilibru intre ceea ce iti doresti, ce posibilitati ai si ce sacrificii financiare esti dispusa sa faci. Spune asta consultantului, pentru a te ajuta sa gasesti ceea ce cauti.

2. Stabileste pe cine iei cu tine la proba

Primul impuls este sa iti suni toate prietenele, nasa, mama, soacra, matusile, prietena din copilarie si alte persoane apropiate, pentru a va bucura impreuna de acest moment. Ar fi ideal asa, daca am fi intr-un film romantic cu totul regizat si pus la punct. In realitate, toate persoanele pe care le aduci vor avea pareri diferite. Esti pregatita sa auzi 10-15 opinii diferite? Majoritatea vor tine cont de ce ar face daca ar fi in locul tau, alte persoane sunt mai indraznete, altele mai conservatoare, altele nu te cunosc atat de bine incat sa iti dea cele mai utile sfaturi, iar asta s-ar putea sa te bulverseze in alegerea rochiei de mireasa. Incearca sa te limitezi la 2-3 persoane in care ai incredere sau fa o selectie a rochiilor care ar putea fi o optiune si ia-ti “echipa” doar la alegerea finala. Tine cont ca nu ai cum sa impaci pe toata lumea si nici nu trebuie sa incerci asta.

3. Ai incredere in instinctul tau

Cand vei porni in cautarea rochiei de mireasa, primul impuls va fi sa faci cat mai multe poze, sa vezi toate detaliile, sa analizezi si sa compari. Adevarul este ca rochia o vei simti atunci cand o vei imbraca. La proba, e bine sa te concentrezi pe sentimentul pe care ti-l da rochia cand te vezi in oglinda. Daca ti se pare superba, daca ti se pare o aparitie spectaculoasa si te simti minunat in ea, trebuie sa tii cont de asta. Pozele s-ar putea sa nu iti reflecte realitatea pe care tu ai simtit-o. Gandeste-te ca lumina nu e potrivita pentru poze, aparatul (de cele mai multe ori telefonul) nu are rezolutia perfecta, masura s-ar putea sa nu iti fie buna, pozitia de pozat la fel, tu nu esti machiata si aranjata si vei ramane cu impresia ca nu e ok rochia, desi simteai altceva cand probai. O sa ai tendinta sa compari acele poze cu pozele de catalog si sa fii dezamagita ca nu arata la fel. Cel mai bine mai mergi inca o data la proba…. doar imbcand rochia iti vei putea da seama daca aceasta este “the one”

Noi va asteptam in saloanele noastre din Bucuresti ( str. Mitropolit Filaret nr 19 ) si Iasi ( str. Petru Rare nr 9) sa probati minunatele noastre colectii si noi vom incerca sa va ajutam sa gasiti aleasa.

www.elitemariaj.ro

You may also like...