Rochiile de mireasa sirena au devenit foarte populare in ultimii ani. Acestea au un aspect foarte sexy care scoate în evidență liniile corpului feminin. Din acest motiv, ca sa porti o rochie de mireasa sirena  trebuie să fii încrezătoare in tine și  sa te simti confortabil in pielea ta si evident sa iti asumi dramatismul rochiei.

Rochii de mireasa sirena
Rochie de mireasa sirena Madeline Gardner 51027

Pe langa senzualitatea pe care ne-o ofera ,  rochia de mireasa  sirena permite cele mai captivante designuri,  astfel ca poti sa ai o rochie de mireasa sirena cu maneci lungi sau o sirena cu decolteul acoperit pana la baza gatului si cu spatele acoperit.

Rochii de mireasa sirena
Rochie de mireasa sirena cu maneci lungi din colectia Impression Bridal
Rochii de mireasa sirena
Rochie de mireasa sirena cu bustul acoperit din colectia Impression Bridal

 

Dacă iti doresti o rochie de mireasa sirena mai sexy, poți opta pentru un decolteu fara bretele, sin inimioara sau in V, dar si spatele gol la rochii de mireasa sirena va accentua  partea ta seducatoare.

Rochie de mireasa sirena
Rochie de mireasa sirena din dantela Impression Bridal

 

Rochii de mireasa sirena
Rochie de mireasa sirena din dantela Madeline Gardner

Aspectul rochiei de mireasa sirena este influențat de diverse stiluri de fusta.  Fustele  ample, ce pornesc imediat sub sold sold ne amintesc de frumoasele printese si dau un aer princiar tinutei. Aceste rochii de mireasa sunt cele mai comode si  permit astfel sa se faca pasul foarte usor.  Acestor modele de rochii de mireasa sirena, le se mai spune sirene inalte, pentru ca fusta porneste un pic de mai sus decat la o sirena clasica.

Rochie de mireasa sirena
Rochie de mireasa sirena Mori Lee Blu 5108
Rochie de mireasa sirena
Rochie de mireasa sirena cu volane Impression Bridal 10124

 

Unele din rochii au fuste ce lin cresc in amplitudine si ne aminesc de o trompeta, fapt pentru care multe numesc aceste rochii de mireasa stil trompeta. Aveste rochii sunt usor de purtat si pot fi croite din diverse materiale: tul, dantela, satin, tafta sau organza.

Rochii de mireasa sirena
Rochii de mireasa sirena dantela Madeline Gardner

 

Rochii de mireasa sirena
Rochii de mireasa sirena dantela Madeline Garder 51011 Chalotte

 

Rochii de mireasa sirena
Rochie de mireasa sirena dantela Impression Bridal 10321

 

50305Ac

O alta abordare a stilului sirena este asa zisa rochie sirena ‘slinky’, este vorba de rochii de mireasa usoare si foarte comode. Acest stil de rochii de mireasa îmbrățișează ușor curbele corpului, iar mătăsuri ușoare, voaluri fine si dantele usoare și satin ultra-moale sunt cele mai bune alegeri.

Rochie de mireasa sirena
Rochie de mireasa sirena Da Vinci 50364

 

Rochie de mireasa sirena din voal
Rochie de mireasa sirena din voal Impression Bridal 10316

 

Rochie de mireasa sirena
Rochie de mireasa sirena din dantela Impression Bridal 10383

 

You may also like...