Rochii de mireasa Sfaturi nunta Tendinte Uncategorized

Rochii de mireasa Impression Bridal – DRESS TO IMPRESS

Cauti rochia de mireasa care te va face sa te simti cel mai bine in ziua nuntii tale?

impression-bridal

Din 1986, Impression Bridal a creat rochii de mireasa memorabile care flateaza și încânta, afisand imaginea unui designer cu adevărat de valoare.

Rochiile de mireasa Impression Bridal sunt realizate din materialul cel mai luxos pentru a se asigura că rochia de mireasa se simte la fel de senzațional pe cât pare.

10336A

In atelierele noastre se creeaza rochii de mireasa concentrându-ne pe detaliile fiecărui desen superb, iar cu țesăturile de calitate superioară și înflorituri, manual lucrate, și tehnologie care evidențiază forma corpului unei femei, fiecare rochie este o operă de artă!

10353A

Cele mai noi colecții  de rochii de mireasa Impression Bridal au metode de realizare complicate si toate detaliile sunt foarte bine puse la punct, oferind rochii de mireasa cu o calitate de neegalat, valoare, confort și care se potrivesc perfect cu orice miresaa.

10342A

Rochia de mireasa este una dintre cele mai importante achizițiile din viața ta, iar Impression Bridal se concentrează foarte mult pe idea de a crea exemplare de rochii de mireasa care sa dureze o viata.

detalii despre colectia Impressionbridal gasiti aici: IMPRESSION BRIDAL ( click aici)

Va asteptam cu drag in saloanele noastre sa probati aceste rochii superbe:

BUCURESTI – str. Mitropolit Filaret nr 19 tel 0766333667

IASI – str. Petru Rares nr 9, tel 0733719680

www.elitemariaj.ro

You may also like...