O rochie de mireasa printesa are un aer dramatic, regal  si  poate fi si extrem de sexy, daca alegem un model potrivit.  Dar greutatea rochiei, amplitudinea acesteia,  multe straturi de materiale  ne obliga sa ne intrebam daca reusim sa purtam o rochie de mireasa printesa mai usor, daca putem sa dansam toata noaptea. Consultantii Elite Mariaj va ofera cateva sfaturi legate de purtarea unei rochii de mireasa printesa.

Madeline Gardner 51138
Rochie de mireasa printesa Madeline Gardner 51138
  •  Nu vă faceți griji cu privire la împiedicare! Deși o rochie de mireasa printesa este ampla, aceasta nu ar trebui să fie excesiv de lungă. Partea din față a fustei trebuie să se spele doar partea de sus a degetelor de la picioare, astfel nu va veti impiedica.

     Madeline Gardner 51117
    Rochie de mireasa printesa Madeline Gardner 51117
  • Pentru a reusi sa dansezi fara probleme intr-o rochie de mireasa princess, ar fi indicat sa va prindeti trena. Astfel cereti la ajustari sa vi se dea posibilitatea de a prinde trena.MGNY_2015_Page_039
  • Purtati o crinolina potrivita! Aceasta va va tine la distanta de picioare toate fustele unei rochii de mireasa printesa, astfel veti avea legeritate la picioare, veti putea dansa si merge fara probleme. Dar atentie! Nu va recomandam crinoline cu cercuri ce sunt pozitionate mai sus de genunchi, exista posibilitatea sa se ridice rochia, atunci cand va asezati.  De asemenea sa fiti atente ca prea multe cercuri, creaza impresia de ‘clopot’, care ar fi de evitat. Cereti sfatul consilierului vostru, cu siguranta va va oferi soutia perfecta!MGNY_2015_Page_073
  • O rochie de mireasa printesa, trebuie sa fie foarte bine ajustata, adica sa vina perfect pe cord, sa fie stransa foarte bine in talie, astfel nu veti avea senzatia ca va aluneca rochia, si veti arata astfel foarte sexy. O rochie bine croita si ajustata perfect pe corp niciodta nu va va da senzatia ca aluneca!MGNY_2015_Page_009Si nu in ultimul rand trebuie sa va ganditi ca poate fi unica ocazie in viata sa purtati o rochie de mireasa in stil printesa!
    http://www.elitemariaj.ro/rochie-mireasa/2-13-Madeline+Gardner
    http://www.elitemariaj.ro/rochie-mireasa/2-13-Madeline+Gardner

    O gama variata de rochii de mireasa printesa puteti gasi in saloanele noastre din:

  • Bucuresti str. Mitropolit Filaret nr 19, tel 0766333667
  • Iasi str. Petru Rares nr 9  0722.432.563

WWW.ELITEMARIAJ.RO

You may also like...