Mirese in rochii Elite Mariaj Rochii de mireasa Tendinte Uncategorized

Rochii de mireasa ASHLEY JUSTIN BRIDE propunere pentru miresele extravagante

Noua colectie de rochii de mireasa Ashely&Justin vine in intampinarea mireselor din 2018 cu un stil nou, proaspat si reinventat. Creatiile designerului  pastreaza liniile clasice ale rochiilor de mireasa, doar ca in noua colectie acestea prind contur intr-o noua maniera.

9919470_n

Printre elementele distinctive ale acestei colectii se poate remarca dantela din paiete finute, care confera un aspect glamouros, dar si un efect misterios, dat fiind faptul ca sclipirea este discreta si se vede cel mai bine in miscare.

10547SA 10588Dmik 10550C

Alt element care atrage atentia in noua colectie este decolteul adanc in forma de “V”, care este in oglinda cu spatele gol, decupat in aceeasi forma.

10558Amik 10577C 10586C

In noua colectie, designerii au ales sa foloseasca materiale moi, usoare, precum tull-ul de matase, voalul sau satinul subtire. Aceste materiale ofera rochiei, pe langa lejeritate la purtare, un aspect fluid, diafan si dinamic, contrar cu rigiditatea corsetelor si a materialelor grele la care suntem obisnuiti sa ne gandim cand spunem “rochie de mireasa”.
Poti alege o rochie de mireasa stil printesa, pentru un aspect de poveste, sau o rochie de mireasa stil sirena, pentru un look chic, dar indiferent de ce iti surade, in noua colectie de rochii de mireasa Ashley&Justin vei simti ca plutesti pe un norisor.
Vino sa incerci noile modele de rochii de mireasa care tocmai ne-au ajuns si sa te convingi de experienta unica pe care o poti avea in saloanele Elite Mariaj din:
B U C U R E S T I – str. Mitropolit Filaret nr 19  Tel 0766333667
I A S I – str. Petru Rares nr 9 (langa hotel Majestic)  Tel 0722432563

You may also like...