ELISA by Amanda Bridal 56059

Aceasta superba rochie de mireasa ne uimeste prin simplitate si minimalismul detaliilor. Aplicatii de dantela fina de pe corset si tulul de matase, fac din aceasta rochie o declaratie de stil.

Culori disponibile: ivory, ivory/pearl

PRET: 2240 lei redus de la 3740 lei Lei

CUM COMAND

1. Rochia poate fi achizitionata in saloanele noastre cu plata unui avans de mini 50 % sau achitarea integrala a rochiei. 2. In cazul unei comenzi din fabrica, termenul de livrare poate varia intre 12 si 14 saptamani in functie de model. Comanda se face prin achitarea unui avans de mini 50 % din pretul rochiei. 3. Pentru marimi mai mari de 44 eu inclusiv de percepe o taxa de 300 de lei. REDUCERILE MAI MARI DE 20% SUNT VALABILE PENTRU ROCHIILE DIN STOC

TABEL DE MARIMI

Inapoi la colectie
Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Rebeca Andreea
Multumesc pentru ca prin voi am gasit rochita prin care am reusit sa stralucesc si in acelasi timp sa ma simt comod.Daca as da timpul inapoi as face aceeasi alegere!
Raluca Ramboi
Locul unde mi-am gasit rochia de mireasa, din prima incercare.Cea mai frumoasa rochie, admirata de toata lumea, in ton cu mine, cu personalitatea mea. Un cadru elegant unde eu m-am simtit foarte bine.Vreau sa le multumesc fetelor de aici, sunt foarte dragute, amabile, dedicate muncii lor.Am revenit cu bucurie de fiecare data, sa imi aleg voalul, sa probez rochia cand a sosit si sa o iau acasa cand au fost gata ajustarile. Va multumesc foarte mult !
Ionela Luiza
Multumesc frumos pentru superba rochita!
Miruna
Va multumesc tare mult pentru rochia mea frumoasa. A fost prima rochie de mireasa probata si am stiut ca nu are rost sa ma mai duc in alte magazine. Ii multumesc tare mult si Alexandrei pentru rabdare si profesionalism. Photo: Cezar Machidon
Natalia Aeron
Acest loc mi-a facut viata mai frumoasa! La indemnul prietenei mele am fost la Elite Mariaj pentru a proba rochite de mireasa! A fost MINUNAT!  Consilierii au dat dovada de un mare profesionalism si am reusit sa-mi gasesc rochia mult visata! Ambientul mai mult decat placut si rochiile de o calitate mai mult decat superioara. Va multumesc pentru ca existati!  Voi reveni curand la dumneavoastra pentru rochia de nasa!
Velicu Roxana Data eveniment: 03.07.2022
Am simtit ca aceasta rochie este cea aleasa inca de cand am vazut-o. Cuvintele mele au fost: vreau sa o puneti deoparte, aceasta este rochia mea. Zis si facut!!! Martor este Elena care m-a ajutat la proba. Rochia, pe langa faptul ca este deosebit de frumoasa, finuta este si usoara, confortabila ceea ce conteaza foarte mult. Multumesc, Roxana Velicu
Alexandra A.
Voiam sa va multumesc pentru rochia de mireasa, m-am simtit minunat in ea. Atat Roxana cat si doamna croitoreasa au fost foarte amabile, zambitoare si m-au ajutat sa obtin rezultatul mult visat. Sunteti minunati, voi recomanda mai departe serviciile voastre.
Amalia Gheorghiu Data eveniment: 05 iulie 2020
Pentru cea mai frumoasa rochie de mireasa! M-am simtit ca o adevarata printesa! Admirata de toata lumea! Va recomand cu drag Elite Mariaj!
Lavinia Nec Data eveniment: 16.07.2016
Aici puteti gasi sute de rochii superbe si un personal foarte amabil si zambaret. Am cumparat rochia visurilor mele de la Elite Mariaj cu cateva saptamani inainte de nunta si in cateva zile mi-a fost retusata si pregatita sa fie imbracata ! Multumesc mult si fetelor de la salon si dnei croitorese.
Dina Damaris Florea
Recomand cu mare drag Elite Mariaj Boutique ,pentru ca aici am gasit rochita de mireasa la care am visat dintotdeauna. Fetele sunt foarte dragute si rabdatoare,iar doamna croitoreasa face minuni. Multumesc Elite Mariaj pentru frumoasa experienta si colaborare.
Mihaela Sima
Elite Mariaj o echipa de oameni profesionisti care stiu sa ofere calitate !!!Am fost foarte multumita de serviciile lor si recomand acest boutique! Rochita achizitionata a fost superba m-am simtit foarte bine in ea!! 
Anca D Data eveniment: 4 Iulie 2016
Totul la superlativ! Rochii extraordinare, servicii exceptionale si personalul pe masura. Foarte multumita de alegerea facuta .Elitemariaj the best!Multumesc ca mi-ati îndeplinit visul de a fi printesa pentru o zi..exact asa m-am simtit ca o printesa . Recomand cu drag tuturor!
Cristina Bostinaru
Sunteti absolut minunate si nu îmi ajung cuvintele pentru a descrie cât de multumita am fost de rochia mea. Începând din primul moment in care am pasit la voi in salon, am fost îndrumata si ajutata sa aleg rochia perfecta, iar Giulia a avut o atitudine si o franchete pe care pot doar sa o laud. Multumesc din suflet ca m-ati facut sa ma simt cea mai frumoasa mireasa din lume si promit sa ne revedem cu drag curând. Va las si câteva poze Va pup!
Laura Munteanu
Multumesc! Rochia a fost perfecta! De vis😍 .
Iuliana Laceanu Data eveniment: 25.05.2019
Multumesc, Echipa Elite Mariaj! Sunteti minunati! Rochia a fost perfecta! Materiale sunt de buna calitate, design-ul a fost superb. Cu toate ca am mers foarte mult pe jos si am dansat toata noaptea, rochia a ramas in stare perfecta. Ati dat dovada de profesionalism si de omenie. Multumesc mult!

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC