Bolero de mireasa 35043

Bolero de mireasa 35043 croit din dantela de Chantilly.

Culor disponibile: alb/silver, ivory/silver

PRET: 800 Lei

CUM COMAND

1. In cazul in care rochia se afla in stocul nostru, pe marimea si culoarea dorita, aceasta se poate cumpara si se achita integral sau partial.

 

2. In cazul in care este necesara comandarea acesteia in fabrica, acest lucru dureaza 12-16 saptamani, la care se adauga timp necesar pentru ajustari.

Inapoi la colectie
Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Amalia Gheorghiu Data eveniment: 05 iulie 2020
Pentru cea mai frumoasa rochie de mireasa! M-am simtit ca o adevarata printesa! Admirata de toata lumea! Va recomand cu drag Elite Mariaj!
Cristina Bostinaru
Sunteti absolut minunate si nu îmi ajung cuvintele pentru a descrie cât de multumita am fost de rochia mea. Începând din primul moment in care am pasit la voi in salon, am fost îndrumata si ajutata sa aleg rochia perfecta, iar Giulia a avut o atitudine si o franchete pe care pot doar sa o laud. Multumesc din suflet ca m-ati facut sa ma simt cea mai frumoasa mireasa din lume si promit sa ne revedem cu drag curând. Va las si câteva poze Va pup!
Mihaela Sires
Vreau sa va multumesc din suflet pentru rochita de vis pe care am purtat o in ziua nuntii!!! Sunteti o echipa de vis si in special vreau sa i multumesc unei fete speciale Anto❤❤❤ ramâi o fata speciala pt mine si iti multumesc pt k mi ai fost alaturi in toata perioada asta!! Va trimit niste poze dragi mie k sa vedeti cat de faina am fost! Multumesc!!!
Catalina Oparica
Multumim frumos !!! Vreau si eu sa va multumesc din suflet pentru ajutorul oferit si daca ar fi sa ma intorc in timp sa o iau de la inceput tot la voi asi veni!!! Felicitari !!! ðŸ’–💖💖💖 ðŸ’–
Alexandra Banciu
O super echipa! Aici am gasit consultanti profi si gata sa te ajute sa-ti gasesti rochia visurilor! Salonul arata impecabil, totul a fost exact cum mi-am imaginat ca trebuie sa fie momentul cand iti alegi rochia pentru cel mai important eveniment din viata unei femei. Multumesc Giulia pentru tot! Felicitari Elite Mariage! Sa faceti si alte mirese fericite, asa cum m-ati facut pe mine!
Popescu Simina
Cele mai de vis rochii de mireasa!Datorita echipei Elite Mariaj mi-am putut indeplini visul de a avea cea mai minunata rochie de mireasa,recomand cu drag aici te poti simti ca o adevarata printesa. Cel mai tare salon de rochii de mireasa!
Dana Data eveniment: 27.08.22
Multumim Elite Mariaj, o echipa tânara plina de viata si cu zâmbetul pe buze mereu pregatita pentru urmatorul pas. Atât eu cât si sotul ne-am gasit tinuta de vis pentru ziua cea mare! Va dorim sa faceti cât mai multe cupluri fericite 💕
Alexandra Ionela Iordache
Cea mai frumoasa rochita ,nu am cuvinte sa va multumesc ,as mai face nunta odata doar pt rochita mea minunata
Ana Erler Data eveniment: 13.05.2017
Un salon cu adevarat profesionist! Am vazut rochia de mireasa pe Internet si m-am indragostit pe loc, am comandat-o chiar daca nu era pe stocul din Iasi. Echipa m-a sustinut in intregul proces, masurile au fost luate la perfectie iar ajustarile au fost minore. Am purtat cea mai frumoasa rochie posibil iar complimentele au fost pe masura!
Iuliana Laceanu Data eveniment: 25.05.2019
Multumesc, Echipa Elite Mariaj! Sunteti minunati! Rochia a fost perfecta! Materiale sunt de buna calitate, design-ul a fost superb. Cu toate ca am mers foarte mult pe jos si am dansat toata noaptea, rochia a ramas in stare perfecta. Ati dat dovada de profesionalism si de omenie. Multumesc mult!
Cristina Matei
O echipa minunata în care m-am simtit foarte relaxata si îi multumesc lui Anto' ca mi-a fost alaturi in alegerea rochiei de mireasa, ce pot sa spun este ca m-am simtit excelent în ea si a fost rochita visurilor mele care am gasit-o la voi exact ce mi-am dorit. Va multumesc înca o data!
Dina Damaris Florea
Recomand cu mare drag Elite Mariaj Boutique ,pentru ca aici am gasit rochita de mireasa la care am visat dintotdeauna. Fetele sunt foarte dragute si rabdatoare,iar doamna croitoreasa face minuni. Multumesc Elite Mariaj pentru frumoasa experienta si colaborare.
Cazacu Dana
Este a doua oara cand vin in acest loc si, bineinteles , am gasit rochia pe care mi-am dorit-o! Multumesc echipei si felicitari Elite mariaj pentru tot ceea ce oferiti! Recomand tuturor!
Alina Ursulescu Data eveniment: 28.10.2017
Elite Mariaj, un loc de vis, unde rochiile de mireasa sunt desprinse din povestile cu printese. Un decor elegant, cochet, cald, o atmosfera primiroare. Personalul minunat, te trateaza cu multa caldura si rabdare, iar serviciile post vanzare sunt pe masura celor de mai sus. Multumesc Elite Mariaj pentru rochia ce a contribuit la o zi perfecta!
Chira Madalina Antonia Data eveniment: 26 august 2022
Evenimentul nostru a fost minunat datorita personalului de la Elite Mariaj si a hainelor achizitionate! Rochia de mireasa si costumul de mire au fost cele mai frumoase detalii ale nuntii noastre si experienta de a le alege alaturi de personalul super amabil si dragut a fost minunata! Recomandam tuturor cu tot sufletul♥️!

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC