Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Amalia Gheorghiu Data eveniment: 05 iulie 2020
Pentru cea mai frumoasa rochie de mireasa! M-am simtit ca o adevarata printesa! Admirata de toata lumea! Va recomand cu drag Elite Mariaj!
Cazacu Dana
Este a doua oara cand vin in acest loc si, bineinteles , am gasit rochia pe care mi-am dorit-o! Multumesc echipei si felicitari Elite mariaj pentru tot ceea ce oferiti! Recomand tuturor!
Mada Cristache
Multumesc Elite Mariaj pt cea mai frumoasa rochie de mireasa. M-au ajutat sa imi gasesc exact rochia la care visam din copilarie! Multumesc Alexandra pt sprijinul oferit!
Popescu Simina
Cele mai de vis rochii de mireasa!Datorita echipei Elite Mariaj mi-am putut indeplini visul de a avea cea mai minunata rochie de mireasa,recomand cu drag aici te poti simti ca o adevarata printesa. Cel mai tare salon de rochii de mireasa!
Cristina Bostinaru
Sunteti absolut minunate si nu îmi ajung cuvintele pentru a descrie cât de multumita am fost de rochia mea. Începând din primul moment in care am pasit la voi in salon, am fost îndrumata si ajutata sa aleg rochia perfecta, iar Giulia a avut o atitudine si o franchete pe care pot doar sa o laud. Multumesc din suflet ca m-ati facut sa ma simt cea mai frumoasa mireasa din lume si promit sa ne revedem cu drag curând. Va las si câteva poze Va pup!
Adina Piersicanu
Buna ziua! Desi au trecut deja 2 luni de la nunta noastra, nu am apucat sa va multumesc pentru minunata mea rochie de mireasa! A fost perfecta, m-am simtit minunat cand am purtat-o si a fost apreciata de toata lumea! Ma bucur ca v-am intalnit, am gasit la voi rochia de mireasa pe care o visam! Va multumesc mult, sunteti o echipa minunata!
Simona Grigore
Este un magazin pe care il recomand din inima tuturor viitoarelor mirese. Am probat 18 rochite si mi-a fost greu sa aleg una singura. Fetele mi-au prezentat tot ce s-a incadrat in cerintele mele,ba chiar mai mult m-au incurajat sa aleg ceea ce ma reprezinta. Nu mi-au influentat in niciun moment decizia. Au dat dovada de profesionalism,prietenie si sinceritate. Au o rabdare de fier. M-am simtit excelent. Materialele sunt foarte bune. Cu alte cuvinte,am anulat celelalte 3 programari pe care le aveam la alte magazine. Abia astept sa imbrac rochita. Recomand cu caldura Elite Mariaj!
Andreea Data eveniment: 21 august 2021
A fost cea mai frumoasa si comoda rochie posibil de imaginat. Ajustarile facute trenei au fost minunate.
Lavinia Nec Data eveniment: 16.07.2016
Aici puteti gasi sute de rochii superbe si un personal foarte amabil si zambaret. Am cumparat rochia visurilor mele de la Elite Mariaj cu cateva saptamani inainte de nunta si in cateva zile mi-a fost retusata si pregatita sa fie imbracata ! Multumesc mult si fetelor de la salon si dnei croitorese.
Mariana Gavriciuc
Produse foarte frumoase si de inalta calitate, fara a exclude sectiunea pentru partea masculina. Multumesc Elite Mariaj pentru rochiile minunate de seara. Abia astept sa colaboram si pentru o rochita de mireasa grin emoticon De asemenea, multumesc echipei Elite Mariaj pentru profesionalismul de care au dat dovada!
Alina Maria R. Data eveniment: 19.09.2023
Foarte drăguțe fetele, minunata rochia și în general serviciile. Recomand!
Velicu Roxana Data eveniment: 03.07.2022
Am simtit ca aceasta rochie este cea aleasa inca de cand am vazut-o. Cuvintele mele au fost: vreau sa o puneti deoparte, aceasta este rochia mea. Zis si facut!!! Martor este Elena care m-a ajutat la proba. Rochia, pe langa faptul ca este deosebit de frumoasa, finuta este si usoara, confortabila ceea ce conteaza foarte mult. Multumesc, Roxana Velicu
Cristina Matei
O echipa minunata în care m-am simtit foarte relaxata si îi multumesc lui Anto' ca mi-a fost alaturi in alegerea rochiei de mireasa, ce pot sa spun este ca m-am simtit excelent în ea si a fost rochita visurilor mele care am gasit-o la voi exact ce mi-am dorit. Va multumesc înca o data!
Andreea Moroianu
Un salon de nota 10. Fetele sunt minunate, dragute si extrem de rabdatoare. Mi-am gasit rochia visurilor aici si am avut un milion de emotii pana cand a ajuns. Insa totul a decurs perfect. Seriozitate extrema. Rochia a ajuns la timp, in perfecta stare. Doamna de la ajustari a facut miracole pt. mine. Am numai cuvinte de lauda. Va multumesc din suflet pentru ajutor.
Alina Ursulescu Data eveniment: 28.10.2017
Elite Mariaj, un loc de vis, unde rochiile de mireasa sunt desprinse din povestile cu printese. Un decor elegant, cochet, cald, o atmosfera primiroare. Personalul minunat, te trateaza cu multa caldura si rabdare, iar serviciile post vanzare sunt pe masura celor de mai sus. Multumesc Elite Mariaj pentru rochia ce a contribuit la o zi perfecta!

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC