VM 71231

Rochia  MGNY  71231  este  o  rochie  de  seara  din  dantela.  Tiparul  sirena  este  abordat  in  contextul  unei  croieli  avangardiste  si   desavarseste   cu  multa  gratie  aceasta  pretioasa  rochie  de  ocazie .

Culori disponibile - navy/nude,  purple.

PRET: 2570 Lei

CUM COMAND

Rochiile de soacre La Perle pot fi achizitionate fie din stocul nostru cu plata integrala a rochiei sau prin achitarea unui avan de 30 % din pretul rochiei, astfel aceasta se va retine pentru maxim 30 de zile. Daca rochia de seara se aduce la comanda, atunci se achita un avans de 30% din pretul rochiei, urmand sa ajunga modelul in 12-14 saptamani, sau in 9 saptamani cu achitarea unei taxe de 25 euro.

TABEL DE MARIMI

Inapoi la colectie
Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Dana Data eveniment: 27.08.22
Multumim Elite Mariaj, o echipa tânara plina de viata si cu zâmbetul pe buze mereu pregatita pentru urmatorul pas. Atât eu cât si sotul ne-am gasit tinuta de vis pentru ziua cea mare! Va dorim sa faceti cât mai multe cupluri fericite 💕
Lavinia Nec Data eveniment: 16.07.2016
Aici puteti gasi sute de rochii superbe si un personal foarte amabil si zambaret. Am cumparat rochia visurilor mele de la Elite Mariaj cu cateva saptamani inainte de nunta si in cateva zile mi-a fost retusata si pregatita sa fie imbracata ! Multumesc mult si fetelor de la salon si dnei croitorese.
Nora Rus
Am avut cea mai frumoasa rochie,datorita dumneavoastra!!! Va multumesc din suflet!
Alexandra A.
Voiam sa va multumesc pentru rochia de mireasa, m-am simtit minunat in ea. Atat Roxana cat si doamna croitoreasa au fost foarte amabile, zambitoare si m-au ajutat sa obtin rezultatul mult visat. Sunteti minunati, voi recomanda mai departe serviciile voastre.
Nicoleta Daniela
Va multumesc pentru cea mai frumoasa rochie  
Carmen Denisa Zaharia Data eveniment: 23.09.2012
Desi au trecut 6 ani de la eveniment, inca privesc cu mare drag fotografiile de la nunta si admir rochita visurilor mele, Victoria Jane- Modelul India. Calitatea materialului a fost exceptionala iar sistemul de prindere a trenei cu totul deosebit! Va multumesc din suflet si felicitari pentru cea mai buna echipa!
Mada Cristache
Multumesc Elite Mariaj pt cea mai frumoasa rochie de mireasa. M-au ajutat sa imi gasesc exact rochia la care visam din copilarie! Multumesc Alexandra pt sprijinul oferit!
Alexandra Banciu
O super echipa! Aici am gasit consultanti profi si gata sa te ajute sa-ti gasesti rochia visurilor! Salonul arata impecabil, totul a fost exact cum mi-am imaginat ca trebuie sa fie momentul cand iti alegi rochia pentru cel mai important eveniment din viata unei femei. Multumesc Giulia pentru tot! Felicitari Elite Mariage! Sa faceti si alte mirese fericite, asa cum m-ati facut pe mine!
Chira Madalina Antonia Data eveniment: 26 august 2022
Evenimentul nostru a fost minunat datorita personalului de la Elite Mariaj si a hainelor achizitionate! Rochia de mireasa si costumul de mire au fost cele mai frumoase detalii ale nuntii noastre si experienta de a le alege alaturi de personalul super amabil si dragut a fost minunata! Recomandam tuturor cu tot sufletul♥️!
Rusalina B. Data eveniment: 15.09.2023
Am început sa-mi caut rochia de mireasa in vreo 5 orașe mari din România, cu dorința de a o găsi pe cea perfecta pentru mine. Intr-un final am descoperit Elite Mariaj, deși vizitasem câteva magazine din București. Am pus “Selesta” pe mine și am simțit ca asta căutam. Comparând cu restul rochiilor, era și destul de profitabila la preț. Doamnele și domnișoarele de acolo sunt senine și amabile, mi-au acceptat modificările și mi-au satisfăcut adaosurile, care înseamnă doua semi-mâneci😊. Mă bucur ca am ajuns la ele și le sunt recunoscătoare pentru că mi-au dăruit rochia perfecta pentru nuntă. As alege-o iar și iar. P. S. Încă duc dorul voalului, deși avea 2 metri sau chiar mai mult 😄
Iuliana Laceanu Data eveniment: 25.05.2019
Multumesc, Echipa Elite Mariaj! Sunteti minunati! Rochia a fost perfecta! Materiale sunt de buna calitate, design-ul a fost superb. Cu toate ca am mers foarte mult pe jos si am dansat toata noaptea, rochia a ramas in stare perfecta. Ati dat dovada de profesionalism si de omenie. Multumesc mult!
Andreea Moroianu
Un salon de nota 10. Fetele sunt minunate, dragute si extrem de rabdatoare. Mi-am gasit rochia visurilor aici si am avut un milion de emotii pana cand a ajuns. Insa totul a decurs perfect. Seriozitate extrema. Rochia a ajuns la timp, in perfecta stare. Doamna de la ajustari a facut miracole pt. mine. Am numai cuvinte de lauda. Va multumesc din suflet pentru ajutor.
Anne Marie Nicola
Multumesc, Elite Mariaj, pt rochita de vis! Sunteti minunati, sunteti profesionisti, sunteti cei ce m-au rasfatat in fiecare moment, sunteti cei ce au putut impaca o mireasa asa de capricioasa! Si...multumesc, in special, Georgianei! :)
Cristina Matei
O echipa minunata în care m-am simtit foarte relaxata si îi multumesc lui Anto' ca mi-a fost alaturi in alegerea rochiei de mireasa, ce pot sa spun este ca m-am simtit excelent în ea si a fost rochita visurilor mele care am gasit-o la voi exact ce mi-am dorit. Va multumesc înca o data!
Amalia Gheorghiu Data eveniment: 05 iulie 2020
Pentru cea mai frumoasa rochie de mireasa! M-am simtit ca o adevarata printesa! Admirata de toata lumea! Va recomand cu drag Elite Mariaj!

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC