MGNY 72023

Aceasta  frumoasa   rochie  de  seara  cu  maneci  cazute  este  o  delicata  infuzie  de  energie,  rafinament  si  delicatete  elegant   sculptate   in  superbul  material.

Culori disponibile - lilac,  navy.

PRET: 2180 Lei

CUM COMAND

Rochiile de soacre La Perle pot fi achizitionate fie din stocul nostru cu plata integrala a rochiei sau prin achitarea unui avan de 30 % din pretul rochiei, astfel aceasta se va retine pentru maxim 30 de zile. Daca rochia de seara se aduce la comanda, atunci se achita un avans de 30% din pretul rochiei, urmand sa ajunga modelul in 12-14 saptamani, sau in 9 saptamani cu achitarea unei taxe de 25 euro.

TABEL DE MARIMI

Inapoi la colectie
Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Mihaela Sima
Elite Mariaj o echipa de oameni profesionisti care stiu sa ofere calitate !!!Am fost foarte multumita de serviciile lor si recomand acest boutique! Rochita achizitionata a fost superba m-am simtit foarte bine in ea!! 
Georgiana Data eveniment: 01.08.2020
Multumesc pentru superba rochie Amanda Divelli, in care m-am simtit senzational si care si-a meritat toti banii! Recomand Elite Mariaj viitoarelor mirese ce îsi doresc stres minim si rochii cu adevarat speciale.
Catrina Cristina
Buna ziua, vreau sa va multumesc pentru superba rochie :x:x A fost foarte lejera si sclipitoare, exact cum mi-am dorit
Andreea Data eveniment: 21 august 2021
A fost cea mai frumoasa si comoda rochie posibil de imaginat. Ajustarile facute trenei au fost minunate.
Nicoleta Daniela
Va multumesc pentru cea mai frumoasa rochie  
Alina Maria R. Data eveniment: 19.09.2023
Foarte drăguțe fetele, minunata rochia și în general serviciile. Recomand!
Florentina Sofron
Va multumesc din suflet pentru profesionalism! Deadline-ul a fost respectat, rochia a fost exact ce am comandat iar doamna care s-a ocupat de retus a fost excelenta! recomand cu drag!
Alexandra A.
Voiam sa va multumesc pentru rochia de mireasa, m-am simtit minunat in ea. Atat Roxana cat si doamna croitoreasa au fost foarte amabile, zambitoare si m-au ajutat sa obtin rezultatul mult visat. Sunteti minunati, voi recomanda mai departe serviciile voastre.
Diana M
Multumim frumos! Ne bucuram tare mult ca v-am ales pe voi sa ne faceti ziua nunti minunata, purtând rochia perfecta si costumul elegant si deosebit 
Mirela Manole Data eveniment: 22.09.2019
Am avut cea mai frumoasa rochie. A fost exact ceea ce mi-am dorit. Va multumesc !
Cristina Matei
O echipa minunata în care m-am simtit foarte relaxata si îi multumesc lui Anto' ca mi-a fost alaturi in alegerea rochiei de mireasa, ce pot sa spun este ca m-am simtit excelent în ea si a fost rochita visurilor mele care am gasit-o la voi exact ce mi-am dorit. Va multumesc înca o data!
Cazacu Dana
Este a doua oara cand vin in acest loc si, bineinteles , am gasit rochia pe care mi-am dorit-o! Multumesc echipei si felicitari Elite mariaj pentru tot ceea ce oferiti! Recomand tuturor!
Lorena Onu Data eveniment: 27.05.2017
Multumesc Elite Mariaje pentru rochia de vis! M-am simtit ca o printesa. Multumesc Alexandrei pentru amabilitate si profesionalism si de asemenea d-nei Nina. Datorita voua am stralucit precum Cenusereasa in Mori Lee 5216 by Madeline Gardner.
Mihaela Corina Ion Data eveniment: 31.08.2018
Echipa Elite Mariaj a inteles imediat cum imi doresc sa arate rochia mea de mireasa. Mi-au sugerat o rochita din colectia designerului american Ashley Justin tip sirena din paiete albe. De cand am imbracat rochia am stiut ca ea este aleasa. A fost nevoie de o singura vizita la ei si mi-am gasit rochita mult dorita. Doamna Nina, a lucrat impecabil ajustarile si totul a fost gata la timp. Multumesc Elite Mariaj pentru rochia mea spectaculoasa si pentru profesionalism.
Amalia Gheorghiu Data eveniment: 05 iulie 2020
Pentru cea mai frumoasa rochie de mireasa! M-am simtit ca o adevarata printesa! Admirata de toata lumea! Va recomand cu drag Elite Mariaj!

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC