Sparkle 71381

Rochia de gala  Sparkle  71381  este o superba  creatie  din  voal, cu un corset  cu aplicatii  de  margele  si cristale in culoarea fustei.  Modelul ne uimeste cu detaliile sale, cum ar fi bustul acoperit si spatele gol.

Culori disponibile - coral, pink, aqua.

PRET: 1780 Lei

TABEL DE MARIMI

Inapoi la colectie
Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Alexandra Ionela Iordache
Cea mai frumoasa rochita ,nu am cuvinte sa va multumesc ,as mai face nunta odata doar pt rochita mea minunata
Florentina Sofron
Va multumesc din suflet pentru profesionalism! Deadline-ul a fost respectat, rochia a fost exact ce am comandat iar doamna care s-a ocupat de retus a fost excelenta! recomand cu drag!
Alina Teaca
Multumesc Alexandrei ca m-a ajutat sa-mi gasesc rochita cea mai frumoasa si felicitari pentru cea mai buna echipa! :) <3 Calitatea materialelor este superioara iar doamna de la ajustari lucreaza minunat. Nici nu s-a observat sistemul de prindere al trenei care se îmbina perfect în rochie.
Mirela Manole Data eveniment: 22.09.2019
Am avut cea mai frumoasa rochie. A fost exact ceea ce mi-am dorit. Va multumesc !
Nora Rus
Am avut cea mai frumoasa rochie,datorita dumneavoastra!!! Va multumesc din suflet!
Isabela T
Am ales rochia Anabelle de la Amanda Bridal si am fost extrem de multumita. Raport calitate - pret excelent. Rochia a fost admirata de toata lumea! Ma bucur ca am ales acest salon!
Miruna
Va multumesc tare mult pentru rochia mea frumoasa. A fost prima rochie de mireasa probata si am stiut ca nu are rost sa ma mai duc in alte magazine. Ii multumesc tare mult si Alexandrei pentru rabdare si profesionalism. Photo: Cezar Machidon
Mihaela Sires
Vreau sa va multumesc din suflet pentru rochita de vis pe care am purtat o in ziua nuntii!!! Sunteti o echipa de vis si in special vreau sa i multumesc unei fete speciale Anto❤❤❤ ramâi o fata speciala pt mine si iti multumesc pt k mi ai fost alaturi in toata perioada asta!! Va trimit niste poze dragi mie k sa vedeti cat de faina am fost! Multumesc!!!
Catalina Oparica
Multumim frumos !!! Vreau si eu sa va multumesc din suflet pentru ajutorul oferit si daca ar fi sa ma intorc in timp sa o iau de la inceput tot la voi asi veni!!! Felicitari !!! ðŸ’–💖💖💖 ðŸ’–
Cristina Matei
O echipa minunata în care m-am simtit foarte relaxata si îi multumesc lui Anto' ca mi-a fost alaturi in alegerea rochiei de mireasa, ce pot sa spun este ca m-am simtit excelent în ea si a fost rochita visurilor mele care am gasit-o la voi exact ce mi-am dorit. Va multumesc înca o data!
Diana Dumitru Data eveniment: 18 septembrie 2016
Tin sa va multumesc pe aceasta cale pentru minunata rochie de mireasa Ana purtata in cea mai frumoasa zi din viata mea, 18 sept 2016.  Doresc sa impartasesc aceasta bucurie cu dvs si, in semn de multumire, sa va trimit cateva poze. Va doresc o primavara minunata, iar viitoarelor dvs. miresici le doresc multa fericire!
Bebu Emilia Florentina
Mi-am gasit Rochita mult visata....fetele sunt foarte de treaba iar Alexandra a fost ff draguta si amabila recomand cu drag :)
Sorina Vladu Data eveniment: 15 iulie 2017
Va multumesc din suflet! Rochia a fost perfecta, primul magazin de mirese, personal frumos si profesionalism din partea fetelor. Rochia a rezistat impecabil la 2 zile de sedinte Trash the Dress,una dintre ele fiind la mare. Recomand cu multa încredere si caldura acest magazin.
Andreea Data eveniment: 21 august 2021
A fost cea mai frumoasa si comoda rochie posibil de imaginat. Ajustarile facute trenei au fost minunate.
Vicovan Larisa
De încredere, foarte receptivi, doamna de la atelier super draguta, amabila, rabdatoare si întelegatoare! Mi-a ajuns rochia mult visata, în mai putin de 3 luni, în perfecta stare recomand, cel mai de încredere atelier de rochii si de foarte buna calitate

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC