Xtreme 32056

Elite Mariaj va prezinta superba colectie de rochii de ocazie Xtreme Prom de la Impression Bridal. Modelul prezentat 32056  este croita din charmeuse.

Culoarea disponibila-multi. 

PRET: 890 lei redus de la 1450 Lei

TABEL DE MARIMI

Inapoi la colectie
Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Alina Negoita
Multumesc din suflet oameni minunati pentru cea mai frumoasa rochita de mireasa. Multumesc in special Danuta pentru ajutor, mi-ai fost alaturi la alegerea rochitei si ai impartasit cu noi lacrimi de bucurie. Imi voi aduce aminte toata viata de acele momente. Ma voi intoarce cu drag ori de cate ori voi avea nevoie de o rochita pentru o ocazie speciala si voi recomanda Elite Mariaj pentru ca sunteti o echipa minunata. Am stralucit in rochita mea Karim de printesa. Visul meu a devenit realitate datorita voua si va multumesc enorm de mult. Va pup si va imbratisez cu drag ðŸ¥°
Andreea Data eveniment: 21 august 2021
A fost cea mai frumoasa si comoda rochie posibil de imaginat. Ajustarile facute trenei au fost minunate.
Rebeca Andreea
Multumesc pentru ca prin voi am gasit rochita prin care am reusit sa stralucesc si in acelasi timp sa ma simt comod.Daca as da timpul inapoi as face aceeasi alegere!
Alina Maria R. Data eveniment: 19.09.2023
Foarte drăguțe fetele, minunata rochia și în general serviciile. Recomand!
Catalina Oparica
Multumim frumos !!! Vreau si eu sa va multumesc din suflet pentru ajutorul oferit si daca ar fi sa ma intorc in timp sa o iau de la inceput tot la voi asi veni!!! Felicitari !!! ðŸ’–💖💖💖 ðŸ’–
Vicovan Larisa
De încredere, foarte receptivi, doamna de la atelier super draguta, amabila, rabdatoare si întelegatoare! Mi-a ajuns rochia mult visata, în mai putin de 3 luni, în perfecta stare recomand, cel mai de încredere atelier de rochii si de foarte buna calitate
Cristina I
Vreau sa va multumesc pentru ce-a mai frumoasa rochie ever. Toata experienta cu elite a fost ireprosabila , de la consiliere pana la modificarea rochiei si finisarea impecabila a acesteia. Colectia Montreal - Model Rebeca
Alexandra A.
Voiam sa va multumesc pentru rochia de mireasa, m-am simtit minunat in ea. Atat Roxana cat si doamna croitoreasa au fost foarte amabile, zambitoare si m-au ajutat sa obtin rezultatul mult visat. Sunteti minunati, voi recomanda mai departe serviciile voastre.
Miruna
Va multumesc tare mult pentru rochia mea frumoasa. A fost prima rochie de mireasa probata si am stiut ca nu are rost sa ma mai duc in alte magazine. Ii multumesc tare mult si Alexandrei pentru rabdare si profesionalism. Photo: Cezar Machidon
Sorina Vladu Data eveniment: 15 iulie 2017
Va multumesc din suflet! Rochia a fost perfecta, primul magazin de mirese, personal frumos si profesionalism din partea fetelor. Rochia a rezistat impecabil la 2 zile de sedinte Trash the Dress,una dintre ele fiind la mare. Recomand cu multa încredere si caldura acest magazin.
Alina Teaca
Multumesc Alexandrei ca m-a ajutat sa-mi gasesc rochita cea mai frumoasa si felicitari pentru cea mai buna echipa! :) <3 Calitatea materialelor este superioara iar doamna de la ajustari lucreaza minunat. Nici nu s-a observat sistemul de prindere al trenei care se îmbina perfect în rochie.
Mihaela Corina Ion Data eveniment: 31.08.2018
Echipa Elite Mariaj a inteles imediat cum imi doresc sa arate rochia mea de mireasa. Mi-au sugerat o rochita din colectia designerului american Ashley Justin tip sirena din paiete albe. De cand am imbracat rochia am stiut ca ea este aleasa. A fost nevoie de o singura vizita la ei si mi-am gasit rochita mult dorita. Doamna Nina, a lucrat impecabil ajustarile si totul a fost gata la timp. Multumesc Elite Mariaj pentru rochia mea spectaculoasa si pentru profesionalism.
Natalia Aeron
Acest loc mi-a facut viata mai frumoasa! La indemnul prietenei mele am fost la Elite Mariaj pentru a proba rochite de mireasa! A fost MINUNAT!  Consilierii au dat dovada de un mare profesionalism si am reusit sa-mi gasesc rochia mult visata! Ambientul mai mult decat placut si rochiile de o calitate mai mult decat superioara. Va multumesc pentru ca existati!  Voi reveni curand la dumneavoastra pentru rochia de nasa!
Andreea Moroianu
Un salon de nota 10. Fetele sunt minunate, dragute si extrem de rabdatoare. Mi-am gasit rochia visurilor aici si am avut un milion de emotii pana cand a ajuns. Insa totul a decurs perfect. Seriozitate extrema. Rochia a ajuns la timp, in perfecta stare. Doamna de la ajustari a facut miracole pt. mine. Am numai cuvinte de lauda. Va multumesc din suflet pentru ajutor.
Chira Madalina Antonia Data eveniment: 26 august 2022
Evenimentul nostru a fost minunat datorita personalului de la Elite Mariaj si a hainelor achizitionate! Rochia de mireasa si costumul de mire au fost cele mai frumoase detalii ale nuntii noastre si experienta de a le alege alaturi de personalul super amabil si dragut a fost minunata! Recomandam tuturor cu tot sufletul♥️!

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC