Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Alina Ursulescu Data eveniment: 28.10.2017
Elite Mariaj, un loc de vis, unde rochiile de mireasa sunt desprinse din povestile cu printese. Un decor elegant, cochet, cald, o atmosfera primiroare. Personalul minunat, te trateaza cu multa caldura si rabdare, iar serviciile post vanzare sunt pe masura celor de mai sus. Multumesc Elite Mariaj pentru rochia ce a contribuit la o zi perfecta!
Miruna
Va multumesc tare mult pentru rochia mea frumoasa. A fost prima rochie de mireasa probata si am stiut ca nu are rost sa ma mai duc in alte magazine. Ii multumesc tare mult si Alexandrei pentru rabdare si profesionalism. Photo: Cezar Machidon
Iuliana Laceanu Data eveniment: 25.05.2019
Multumesc, Echipa Elite Mariaj! Sunteti minunati! Rochia a fost perfecta! Materiale sunt de buna calitate, design-ul a fost superb. Cu toate ca am mers foarte mult pe jos si am dansat toata noaptea, rochia a ramas in stare perfecta. Ati dat dovada de profesionalism si de omenie. Multumesc mult!
Popescu Simina
Cele mai de vis rochii de mireasa!Datorita echipei Elite Mariaj mi-am putut indeplini visul de a avea cea mai minunata rochie de mireasa,recomand cu drag aici te poti simti ca o adevarata printesa. Cel mai tare salon de rochii de mireasa!
Simona Grigore
Este un magazin pe care il recomand din inima tuturor viitoarelor mirese. Am probat 18 rochite si mi-a fost greu sa aleg una singura. Fetele mi-au prezentat tot ce s-a incadrat in cerintele mele,ba chiar mai mult m-au incurajat sa aleg ceea ce ma reprezinta. Nu mi-au influentat in niciun moment decizia. Au dat dovada de profesionalism,prietenie si sinceritate. Au o rabdare de fier. M-am simtit excelent. Materialele sunt foarte bune. Cu alte cuvinte,am anulat celelalte 3 programari pe care le aveam la alte magazine. Abia astept sa imbrac rochita. Recomand cu caldura Elite Mariaj!
Rebeca Andreea
Multumesc pentru ca prin voi am gasit rochita prin care am reusit sa stralucesc si in acelasi timp sa ma simt comod.Daca as da timpul inapoi as face aceeasi alegere!
Laura Munteanu
Multumesc! Rochia a fost perfecta! De vis😍 .
Catalina Oparica
Multumim frumos !!! Vreau si eu sa va multumesc din suflet pentru ajutorul oferit si daca ar fi sa ma intorc in timp sa o iau de la inceput tot la voi asi veni!!! Felicitari !!! ðŸ’–💖💖💖 ðŸ’–
Vicovan Larisa
De încredere, foarte receptivi, doamna de la atelier super draguta, amabila, rabdatoare si întelegatoare! Mi-a ajuns rochia mult visata, în mai putin de 3 luni, în perfecta stare recomand, cel mai de încredere atelier de rochii si de foarte buna calitate
Cazacu Dana
Este a doua oara cand vin in acest loc si, bineinteles , am gasit rochia pe care mi-am dorit-o! Multumesc echipei si felicitari Elite mariaj pentru tot ceea ce oferiti! Recomand tuturor!
Bianca Stoica
O experienta cu adevarat unica! Sunt stabilita in Regatul Unit de vreo 3 ani,dar pentru rochia ideala am zburat 3000 km cu speranta ca voi gasi ceea ce-mi doresc. Am avut un dead line foarte scurt,timp in care îmi pierdusem cam orice speranta. Când am ajuns la salonul Elite Mariaj in Bucuresti, Giulia a promis ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a ma ajuta. Nu a durat mult si am si gasit rochia la care visam. Am plecat mai mult decât multumita. Recomand din suflet Elite Mariaj pentru orice tip de eveniment,cât despre echipa, absolut nemaipomenita! Va multumesc din suflet!
Alexandra
Un Rai al rochiilor de mireasa! Iar personalul este de nota 1000! Va multumesc!
Nicoleta Daniela
Va multumesc pentru cea mai frumoasa rochie  
Nora Rus
Am avut cea mai frumoasa rochie,datorita dumneavoastra!!! Va multumesc din suflet!
Irina A.
Buna! Va transmit si eu cateva poze cu rochita care m-a facut sa ma simt atat de bine in pielea mea in ziua cea mare. Am ajuns la voi dupa alte incercari nefericite in a-mi gasi rochita mult visata. Rochita pe care o cautam (Alessia de la Monreal) nu era pe stoc, dar mi-am facut totusi curaj sa vin sa probez modele asemanatoare. Am avut o colaborare excelenta cu Nadia care a inteles din cateva cuvinte genul pe care il caut. Pentru ca toate stelele se aliniaza atunci cand trebuie, Alessia reaparuse in stoc chiar in ziua respectiva. A fost dragoste la prima vedere! Va transmit pe acesta cale multumiri si felicitari pentru ceea ce faceti!

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC