Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Velicu Roxana Data eveniment: 03.07.2022
Am simtit ca aceasta rochie este cea aleasa inca de cand am vazut-o. Cuvintele mele au fost: vreau sa o puneti deoparte, aceasta este rochia mea. Zis si facut!!! Martor este Elena care m-a ajutat la proba. Rochia, pe langa faptul ca este deosebit de frumoasa, finuta este si usoara, confortabila ceea ce conteaza foarte mult. Multumesc, Roxana Velicu
Laura Munteanu
Multumesc! Rochia a fost perfecta! De vis😍 .
Anda R Data eveniment: 11 06.2023
Am facut cea mai buna alegere! Am avut parte de rochia visurilor mele, modificata si ajustata perfect, exact asa cum mi-am dorit. Intreaga experienta a fost de nota 10! Recomand cu tot dragul!
Chira Madalina Antonia Data eveniment: 26 august 2022
Evenimentul nostru a fost minunat datorita personalului de la Elite Mariaj si a hainelor achizitionate! Rochia de mireasa si costumul de mire au fost cele mai frumoase detalii ale nuntii noastre si experienta de a le alege alaturi de personalul super amabil si dragut a fost minunata! Recomandam tuturor cu tot sufletul♥️!
Ionela Luiza
Multumesc frumos pentru superba rochita!
Alina Teaca
Multumesc Alexandrei ca m-a ajutat sa-mi gasesc rochita cea mai frumoasa si felicitari pentru cea mai buna echipa! :) <3 Calitatea materialelor este superioara iar doamna de la ajustari lucreaza minunat. Nici nu s-a observat sistemul de prindere al trenei care se îmbina perfect în rochie.
Raluca Ramboi
Locul unde mi-am gasit rochia de mireasa, din prima incercare.Cea mai frumoasa rochie, admirata de toata lumea, in ton cu mine, cu personalitatea mea. Un cadru elegant unde eu m-am simtit foarte bine.Vreau sa le multumesc fetelor de aici, sunt foarte dragute, amabile, dedicate muncii lor.Am revenit cu bucurie de fiecare data, sa imi aleg voalul, sa probez rochia cand a sosit si sa o iau acasa cand au fost gata ajustarile. Va multumesc foarte mult !
Alina Maria R. Data eveniment: 19.09.2023
Foarte drăguțe fetele, minunata rochia și în general serviciile. Recomand!
Bebu Emilia Florentina
Mi-am gasit Rochita mult visata....fetele sunt foarte de treaba iar Alexandra a fost ff draguta si amabila recomand cu drag :)
Cristina Bostinaru
Sunteti absolut minunate si nu îmi ajung cuvintele pentru a descrie cât de multumita am fost de rochia mea. Începând din primul moment in care am pasit la voi in salon, am fost îndrumata si ajutata sa aleg rochia perfecta, iar Giulia a avut o atitudine si o franchete pe care pot doar sa o laud. Multumesc din suflet ca m-ati facut sa ma simt cea mai frumoasa mireasa din lume si promit sa ne revedem cu drag curând. Va las si câteva poze Va pup!
Georgiana Data eveniment: 01.08.2020
Multumesc pentru superba rochie Amanda Divelli, in care m-am simtit senzational si care si-a meritat toti banii! Recomand Elite Mariaj viitoarelor mirese ce îsi doresc stres minim si rochii cu adevarat speciale.
Mada Cristache
Multumesc Elite Mariaj pt cea mai frumoasa rochie de mireasa. M-au ajutat sa imi gasesc exact rochia la care visam din copilarie! Multumesc Alexandra pt sprijinul oferit!
Carmen Denisa Zaharia Data eveniment: 23.09.2012
Desi au trecut 6 ani de la eveniment, inca privesc cu mare drag fotografiile de la nunta si admir rochita visurilor mele, Victoria Jane- Modelul India. Calitatea materialului a fost exceptionala iar sistemul de prindere a trenei cu totul deosebit! Va multumesc din suflet si felicitari pentru cea mai buna echipa!
Catrina Cristina
Buna ziua, vreau sa va multumesc pentru superba rochie :x:x A fost foarte lejera si sclipitoare, exact cum mi-am dorit
Andreea Data eveniment: 21 august 2021
A fost cea mai frumoasa si comoda rochie posibil de imaginat. Ajustarile facute trenei au fost minunate.

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC