Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Dana Data eveniment: 27.08.22
Multumim Elite Mariaj, o echipa tânara plina de viata si cu zâmbetul pe buze mereu pregatita pentru urmatorul pas. Atât eu cât si sotul ne-am gasit tinuta de vis pentru ziua cea mare! Va dorim sa faceti cât mai multe cupluri fericite 💕
Alina Negoita
Multumesc din suflet oameni minunati pentru cea mai frumoasa rochita de mireasa. Multumesc in special Danuta pentru ajutor, mi-ai fost alaturi la alegerea rochitei si ai impartasit cu noi lacrimi de bucurie. Imi voi aduce aminte toata viata de acele momente. Ma voi intoarce cu drag ori de cate ori voi avea nevoie de o rochita pentru o ocazie speciala si voi recomanda Elite Mariaj pentru ca sunteti o echipa minunata. Am stralucit in rochita mea Karim de printesa. Visul meu a devenit realitate datorita voua si va multumesc enorm de mult. Va pup si va imbratisez cu drag ðŸ¥°
Lorena Onu Data eveniment: 27.05.2017
Multumesc Elite Mariaje pentru rochia de vis! M-am simtit ca o printesa. Multumesc Alexandrei pentru amabilitate si profesionalism si de asemenea d-nei Nina. Datorita voua am stralucit precum Cenusereasa in Mori Lee 5216 by Madeline Gardner.
Alexandra
Un Rai al rochiilor de mireasa! Iar personalul este de nota 1000! Va multumesc!
Ioana Raluca
La dvs in salon ma astepta rochia perfecta! Era special pentru mine acolo, iar cu ajutorul dvs am ajuns la ea. Este superba si tot caut motive sa ma imbrac cu ea, chiar si acum dupa nunta. Aveti o caldura in suflet si reusiti sa faceti orice mireasa sa se simta bine in pielea ei, indiferent de aspect si dimensiuni. Va multumesc pentru ca mi-ati oferit sansa de a fi o printesa cu aceasta rochie!
Velicu Roxana Data eveniment: 03.07.2022
Am simtit ca aceasta rochie este cea aleasa inca de cand am vazut-o. Cuvintele mele au fost: vreau sa o puneti deoparte, aceasta este rochia mea. Zis si facut!!! Martor este Elena care m-a ajutat la proba. Rochia, pe langa faptul ca este deosebit de frumoasa, finuta este si usoara, confortabila ceea ce conteaza foarte mult. Multumesc, Roxana Velicu
Lavinia Nec Data eveniment: 16.07.2016
Aici puteti gasi sute de rochii superbe si un personal foarte amabil si zambaret. Am cumparat rochia visurilor mele de la Elite Mariaj cu cateva saptamani inainte de nunta si in cateva zile mi-a fost retusata si pregatita sa fie imbracata ! Multumesc mult si fetelor de la salon si dnei croitorese.
Mirela Manole Data eveniment: 22.09.2019
Am avut cea mai frumoasa rochie. A fost exact ceea ce mi-am dorit. Va multumesc !
Catalina Oparica
Multumim frumos !!! Vreau si eu sa va multumesc din suflet pentru ajutorul oferit si daca ar fi sa ma intorc in timp sa o iau de la inceput tot la voi asi veni!!! Felicitari !!! ðŸ’–💖💖💖 ðŸ’–
Cazacu Dana
Este a doua oara cand vin in acest loc si, bineinteles , am gasit rochia pe care mi-am dorit-o! Multumesc echipei si felicitari Elite mariaj pentru tot ceea ce oferiti! Recomand tuturor!
Mihaela Corina Ion Data eveniment: 31.08.2018
Echipa Elite Mariaj a inteles imediat cum imi doresc sa arate rochia mea de mireasa. Mi-au sugerat o rochita din colectia designerului american Ashley Justin tip sirena din paiete albe. De cand am imbracat rochia am stiut ca ea este aleasa. A fost nevoie de o singura vizita la ei si mi-am gasit rochita mult dorita. Doamna Nina, a lucrat impecabil ajustarile si totul a fost gata la timp. Multumesc Elite Mariaj pentru rochia mea spectaculoasa si pentru profesionalism.
Cristina I
Vreau sa va multumesc pentru ce-a mai frumoasa rochie ever. Toata experienta cu elite a fost ireprosabila , de la consiliere pana la modificarea rochiei si finisarea impecabila a acesteia. Colectia Montreal - Model Rebeca
Sorina Vladu Data eveniment: 15 iulie 2017
Va multumesc din suflet! Rochia a fost perfecta, primul magazin de mirese, personal frumos si profesionalism din partea fetelor. Rochia a rezistat impecabil la 2 zile de sedinte Trash the Dress,una dintre ele fiind la mare. Recomand cu multa încredere si caldura acest magazin.
Bianca Stoica
O experienta cu adevarat unica! Sunt stabilita in Regatul Unit de vreo 3 ani,dar pentru rochia ideala am zburat 3000 km cu speranta ca voi gasi ceea ce-mi doresc. Am avut un dead line foarte scurt,timp in care îmi pierdusem cam orice speranta. Când am ajuns la salonul Elite Mariaj in Bucuresti, Giulia a promis ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a ma ajuta. Nu a durat mult si am si gasit rochia la care visam. Am plecat mai mult decât multumita. Recomand din suflet Elite Mariaj pentru orice tip de eveniment,cât despre echipa, absolut nemaipomenita! Va multumesc din suflet!
Aurica N
Sunteți de excepție! Iar eu sunt incantata ca am avut doua rochii extraordinare!!! Am vrut ca rochiile mele sa transmită exact cum ma simt: extraordinar! Așa a fost! Iar aprecierile au fost măgulitoare!!! Va mulțumesc!!! Cu siguranța voi reveni la dumneavoastră !

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC