LOLLA by Monreal

Aceasta  superba  rochie  de  mireasa  LOLLA  in  stil  A-line  cu  maneca  lunga din dantela fina,  respira  poezie  si  eleganta  prin  croiul  sau  deosebit. 

PRET: 5600 Lei

CUM COMAND

- Rochiile pot fi achizitionate direct DIN STOC prin achitarea integrala a produslui, fie prin achitarea unui avans de minim 50 % din pret, urmand a fi pastrate termen de 30 de zile. - Termenul de livrare pentru rochiile de mireasa LA COMANDA din colectia MONREAL este 3-4 luni, la care se adauga termen necesar ajustarilor. La plasarea comenzii se achita un avans de minim 50 % din pretul rochiei. - In anumite cazuri, pentru LIVRARI URGENTE se poate percepe taxa de urgenta in valoare de 300 lei. In anumite cazuri, in functie de model, aceasta taxa de urgenta poate fi variabila. - Pentru ROCHII DE MIREASA cu MARIMEA MAI MARE DE 44 eu inclusiv, la pretul afisat se adauga taxa de 300 lei. Pentru marimi peste 48 eu, taxa de marime poate varia in functie de mode.

TABEL DE MARIMI

Inapoi la colectie
Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Mihaela Sires
Vreau sa va multumesc din suflet pentru rochita de vis pe care am purtat o in ziua nuntii!!! Sunteti o echipa de vis si in special vreau sa i multumesc unei fete speciale Anto❤❤❤ ramâi o fata speciala pt mine si iti multumesc pt k mi ai fost alaturi in toata perioada asta!! Va trimit niste poze dragi mie k sa vedeti cat de faina am fost! Multumesc!!!
Mada Cristache
Multumesc Elite Mariaj pt cea mai frumoasa rochie de mireasa. M-au ajutat sa imi gasesc exact rochia la care visam din copilarie! Multumesc Alexandra pt sprijinul oferit!
Laura Munteanu
Multumesc! Rochia a fost perfecta! De vis😍 .
Rusalina B. Data eveniment: 15.09.2023
Am început sa-mi caut rochia de mireasa in vreo 5 orașe mari din România, cu dorința de a o găsi pe cea perfecta pentru mine. Intr-un final am descoperit Elite Mariaj, deși vizitasem câteva magazine din București. Am pus “Selesta” pe mine și am simțit ca asta căutam. Comparând cu restul rochiilor, era și destul de profitabila la preț. Doamnele și domnișoarele de acolo sunt senine și amabile, mi-au acceptat modificările și mi-au satisfăcut adaosurile, care înseamnă doua semi-mâneci😊. Mă bucur ca am ajuns la ele și le sunt recunoscătoare pentru că mi-au dăruit rochia perfecta pentru nuntă. As alege-o iar și iar. P. S. Încă duc dorul voalului, deși avea 2 metri sau chiar mai mult 😄
Anda R Data eveniment: 11 06.2023
Am facut cea mai buna alegere! Am avut parte de rochia visurilor mele, modificata si ajustata perfect, exact asa cum mi-am dorit. Intreaga experienta a fost de nota 10! Recomand cu tot dragul!
Nora Rus
Am avut cea mai frumoasa rochie,datorita dumneavoastra!!! Va multumesc din suflet!
Florentina Sofron
Va multumesc din suflet pentru profesionalism! Deadline-ul a fost respectat, rochia a fost exact ce am comandat iar doamna care s-a ocupat de retus a fost excelenta! recomand cu drag!
Diana Dumitru Data eveniment: 18 septembrie 2016
Tin sa va multumesc pe aceasta cale pentru minunata rochie de mireasa Ana purtata in cea mai frumoasa zi din viata mea, 18 sept 2016.  Doresc sa impartasesc aceasta bucurie cu dvs si, in semn de multumire, sa va trimit cateva poze. Va doresc o primavara minunata, iar viitoarelor dvs. miresici le doresc multa fericire!
Cristina Bostinaru
Sunteti absolut minunate si nu îmi ajung cuvintele pentru a descrie cât de multumita am fost de rochia mea. Începând din primul moment in care am pasit la voi in salon, am fost îndrumata si ajutata sa aleg rochia perfecta, iar Giulia a avut o atitudine si o franchete pe care pot doar sa o laud. Multumesc din suflet ca m-ati facut sa ma simt cea mai frumoasa mireasa din lume si promit sa ne revedem cu drag curând. Va las si câteva poze Va pup!
Andreea Moroianu
Un salon de nota 10. Fetele sunt minunate, dragute si extrem de rabdatoare. Mi-am gasit rochia visurilor aici si am avut un milion de emotii pana cand a ajuns. Insa totul a decurs perfect. Seriozitate extrema. Rochia a ajuns la timp, in perfecta stare. Doamna de la ajustari a facut miracole pt. mine. Am numai cuvinte de lauda. Va multumesc din suflet pentru ajutor.
Ioana Raluca
La dvs in salon ma astepta rochia perfecta! Era special pentru mine acolo, iar cu ajutorul dvs am ajuns la ea. Este superba si tot caut motive sa ma imbrac cu ea, chiar si acum dupa nunta. Aveti o caldura in suflet si reusiti sa faceti orice mireasa sa se simta bine in pielea ei, indiferent de aspect si dimensiuni. Va multumesc pentru ca mi-ati oferit sansa de a fi o printesa cu aceasta rochie!
Velicu Roxana Data eveniment: 03.07.2022
Am simtit ca aceasta rochie este cea aleasa inca de cand am vazut-o. Cuvintele mele au fost: vreau sa o puneti deoparte, aceasta este rochia mea. Zis si facut!!! Martor este Elena care m-a ajutat la proba. Rochia, pe langa faptul ca este deosebit de frumoasa, finuta este si usoara, confortabila ceea ce conteaza foarte mult. Multumesc, Roxana Velicu
Carmen Denisa Zaharia Data eveniment: 23.09.2012
Desi au trecut 6 ani de la eveniment, inca privesc cu mare drag fotografiile de la nunta si admir rochita visurilor mele, Victoria Jane- Modelul India. Calitatea materialului a fost exceptionala iar sistemul de prindere a trenei cu totul deosebit! Va multumesc din suflet si felicitari pentru cea mai buna echipa!
Mihaela Sima
Elite Mariaj o echipa de oameni profesionisti care stiu sa ofere calitate !!!Am fost foarte multumita de serviciile lor si recomand acest boutique! Rochita achizitionata a fost superba m-am simtit foarte bine in ea!! 
Cazacu Dana
Este a doua oara cand vin in acest loc si, bineinteles , am gasit rochia pe care mi-am dorit-o! Multumesc echipei si felicitari Elite mariaj pentru tot ceea ce oferiti! Recomand tuturor!

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC