Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Mirela Manole Data eveniment: 22.09.2019
Am avut cea mai frumoasa rochie. A fost exact ceea ce mi-am dorit. Va multumesc !
Iuliana Laceanu Data eveniment: 25.05.2019
Multumesc, Echipa Elite Mariaj! Sunteti minunati! Rochia a fost perfecta! Materiale sunt de buna calitate, design-ul a fost superb. Cu toate ca am mers foarte mult pe jos si am dansat toata noaptea, rochia a ramas in stare perfecta. Ati dat dovada de profesionalism si de omenie. Multumesc mult!
Miruna
Va multumesc tare mult pentru rochia mea frumoasa. A fost prima rochie de mireasa probata si am stiut ca nu are rost sa ma mai duc in alte magazine. Ii multumesc tare mult si Alexandrei pentru rabdare si profesionalism. Photo: Cezar Machidon
Nicoleta Daniela
Va multumesc pentru cea mai frumoasa rochie  
Catrina Cristina
Buna ziua, vreau sa va multumesc pentru superba rochie :x:x A fost foarte lejera si sclipitoare, exact cum mi-am dorit
Mihaela Sima
Elite Mariaj o echipa de oameni profesionisti care stiu sa ofere calitate !!!Am fost foarte multumita de serviciile lor si recomand acest boutique! Rochita achizitionata a fost superba m-am simtit foarte bine in ea!! 
Laura Munteanu
Multumesc! Rochia a fost perfecta! De vis😍 .
Vicovan Larisa
De încredere, foarte receptivi, doamna de la atelier super draguta, amabila, rabdatoare si întelegatoare! Mi-a ajuns rochia mult visata, în mai putin de 3 luni, în perfecta stare recomand, cel mai de încredere atelier de rochii si de foarte buna calitate
Gorgiana Iscu
Felicitari pentru comportamentul de la targul de nunti din Constanta !! Mi.ati ramas in suflet ! Si rochitele absolut superbe !! 
Velicu Roxana Data eveniment: 03.07.2022
Am simtit ca aceasta rochie este cea aleasa inca de cand am vazut-o. Cuvintele mele au fost: vreau sa o puneti deoparte, aceasta este rochia mea. Zis si facut!!! Martor este Elena care m-a ajutat la proba. Rochia, pe langa faptul ca este deosebit de frumoasa, finuta este si usoara, confortabila ceea ce conteaza foarte mult. Multumesc, Roxana Velicu
Alexandra A.
Voiam sa va multumesc pentru rochia de mireasa, m-am simtit minunat in ea. Atat Roxana cat si doamna croitoreasa au fost foarte amabile, zambitoare si m-au ajutat sa obtin rezultatul mult visat. Sunteti minunati, voi recomanda mai departe serviciile voastre.
Alexandra Ionela Iordache
Cea mai frumoasa rochita ,nu am cuvinte sa va multumesc ,as mai face nunta odata doar pt rochita mea minunata
Rebeca Andreea
Multumesc pentru ca prin voi am gasit rochita prin care am reusit sa stralucesc si in acelasi timp sa ma simt comod.Daca as da timpul inapoi as face aceeasi alegere!
Irina A.
Buna! Va transmit si eu cateva poze cu rochita care m-a facut sa ma simt atat de bine in pielea mea in ziua cea mare. Am ajuns la voi dupa alte incercari nefericite in a-mi gasi rochita mult visata. Rochita pe care o cautam (Alessia de la Monreal) nu era pe stoc, dar mi-am facut totusi curaj sa vin sa probez modele asemanatoare. Am avut o colaborare excelenta cu Nadia care a inteles din cateva cuvinte genul pe care il caut. Pentru ca toate stelele se aliniaza atunci cand trebuie, Alessia reaparuse in stoc chiar in ziua respectiva. A fost dragoste la prima vedere! Va transmit pe acesta cale multumiri si felicitari pentru ceea ce faceti!
Bianca Stoica
O experienta cu adevarat unica! Sunt stabilita in Regatul Unit de vreo 3 ani,dar pentru rochia ideala am zburat 3000 km cu speranta ca voi gasi ceea ce-mi doresc. Am avut un dead line foarte scurt,timp in care îmi pierdusem cam orice speranta. Când am ajuns la salonul Elite Mariaj in Bucuresti, Giulia a promis ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a ma ajuta. Nu a durat mult si am si gasit rochia la care visam. Am plecat mai mult decât multumita. Recomand din suflet Elite Mariaj pentru orice tip de eveniment,cât despre echipa, absolut nemaipomenita! Va multumesc din suflet!

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC