Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Lavinia Nec Data eveniment: 16.07.2016
Aici puteti gasi sute de rochii superbe si un personal foarte amabil si zambaret. Am cumparat rochia visurilor mele de la Elite Mariaj cu cateva saptamani inainte de nunta si in cateva zile mi-a fost retusata si pregatita sa fie imbracata ! Multumesc mult si fetelor de la salon si dnei croitorese.
Alina Ursulescu Data eveniment: 28.10.2017
Elite Mariaj, un loc de vis, unde rochiile de mireasa sunt desprinse din povestile cu printese. Un decor elegant, cochet, cald, o atmosfera primiroare. Personalul minunat, te trateaza cu multa caldura si rabdare, iar serviciile post vanzare sunt pe masura celor de mai sus. Multumesc Elite Mariaj pentru rochia ce a contribuit la o zi perfecta!
Catalina Oparica
Multumim frumos !!! Vreau si eu sa va multumesc din suflet pentru ajutorul oferit si daca ar fi sa ma intorc in timp sa o iau de la inceput tot la voi asi veni!!! Felicitari !!! ðŸ’–💖💖💖 ðŸ’–
Mihaela Sires
Vreau sa va multumesc din suflet pentru rochita de vis pe care am purtat o in ziua nuntii!!! Sunteti o echipa de vis si in special vreau sa i multumesc unei fete speciale Anto❤❤❤ ramâi o fata speciala pt mine si iti multumesc pt k mi ai fost alaturi in toata perioada asta!! Va trimit niste poze dragi mie k sa vedeti cat de faina am fost! Multumesc!!!
Cristina Bostinaru
Sunteti absolut minunate si nu îmi ajung cuvintele pentru a descrie cât de multumita am fost de rochia mea. Începând din primul moment in care am pasit la voi in salon, am fost îndrumata si ajutata sa aleg rochia perfecta, iar Giulia a avut o atitudine si o franchete pe care pot doar sa o laud. Multumesc din suflet ca m-ati facut sa ma simt cea mai frumoasa mireasa din lume si promit sa ne revedem cu drag curând. Va las si câteva poze Va pup!
Miruna
Va multumesc tare mult pentru rochia mea frumoasa. A fost prima rochie de mireasa probata si am stiut ca nu are rost sa ma mai duc in alte magazine. Ii multumesc tare mult si Alexandrei pentru rabdare si profesionalism. Photo: Cezar Machidon
Rusalina B. Data eveniment: 15.09.2023
Am început sa-mi caut rochia de mireasa in vreo 5 orașe mari din România, cu dorința de a o găsi pe cea perfecta pentru mine. Intr-un final am descoperit Elite Mariaj, deși vizitasem câteva magazine din București. Am pus “Selesta” pe mine și am simțit ca asta căutam. Comparând cu restul rochiilor, era și destul de profitabila la preț. Doamnele și domnișoarele de acolo sunt senine și amabile, mi-au acceptat modificările și mi-au satisfăcut adaosurile, care înseamnă doua semi-mâneci😊. Mă bucur ca am ajuns la ele și le sunt recunoscătoare pentru că mi-au dăruit rochia perfecta pentru nuntă. As alege-o iar și iar. P. S. Încă duc dorul voalului, deși avea 2 metri sau chiar mai mult 😄
Natalia Aeron
Acest loc mi-a facut viata mai frumoasa! La indemnul prietenei mele am fost la Elite Mariaj pentru a proba rochite de mireasa! A fost MINUNAT!  Consilierii au dat dovada de un mare profesionalism si am reusit sa-mi gasesc rochia mult visata! Ambientul mai mult decat placut si rochiile de o calitate mai mult decat superioara. Va multumesc pentru ca existati!  Voi reveni curand la dumneavoastra pentru rochia de nasa!
Andreea Florentina Save
Sunt clienta fidela de cativa ani. Am cumparat 3 rochii de ocazie de la Elite Mariaj si o prietena si-a luat rochie de mireasa saptamâna trecuta. Plus alte prietene care au fost la recomandarea mea si au fost foarte multumite. Fetele sunt foarte dragute si rochiile superbe!
Bebu Emilia Florentina
Mi-am gasit Rochita mult visata....fetele sunt foarte de treaba iar Alexandra a fost ff draguta si amabila recomand cu drag :)
Alexandra
Un Rai al rochiilor de mireasa! Iar personalul este de nota 1000! Va multumesc!
Popescu Simina
Cele mai de vis rochii de mireasa!Datorita echipei Elite Mariaj mi-am putut indeplini visul de a avea cea mai minunata rochie de mireasa,recomand cu drag aici te poti simti ca o adevarata printesa. Cel mai tare salon de rochii de mireasa!
Aurica N
Sunteți de excepție! Iar eu sunt incantata ca am avut doua rochii extraordinare!!! Am vrut ca rochiile mele sa transmită exact cum ma simt: extraordinar! Așa a fost! Iar aprecierile au fost măgulitoare!!! Va mulțumesc!!! Cu siguranța voi reveni la dumneavoastră !
Rebeca Andreea
Multumesc pentru ca prin voi am gasit rochita prin care am reusit sa stralucesc si in acelasi timp sa ma simt comod.Daca as da timpul inapoi as face aceeasi alegere!
Anne Marie Nicola
Multumesc, Elite Mariaj, pt rochita de vis! Sunteti minunati, sunteti profesionisti, sunteti cei ce m-au rasfatat in fiecare moment, sunteti cei ce au putut impaca o mireasa asa de capricioasa! Si...multumesc, in special, Georgianei! :)

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC