Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Cazacu Dana
Este a doua oara cand vin in acest loc si, bineinteles , am gasit rochia pe care mi-am dorit-o! Multumesc echipei si felicitari Elite mariaj pentru tot ceea ce oferiti! Recomand tuturor!
Diana M
Multumim frumos! Ne bucuram tare mult ca v-am ales pe voi sa ne faceti ziua nunti minunata, purtând rochia perfecta si costumul elegant si deosebit 
Mihaela Sima
Elite Mariaj o echipa de oameni profesionisti care stiu sa ofere calitate !!!Am fost foarte multumita de serviciile lor si recomand acest boutique! Rochita achizitionata a fost superba m-am simtit foarte bine in ea!! 
Mariana Mihai Data eveniment: 20.07.2019
Multumesc pentru minunata rochita Giulie, a fost perfecta.
Gorgiana Iscu
Felicitari pentru comportamentul de la targul de nunti din Constanta !! Mi.ati ramas in suflet ! Si rochitele absolut superbe !! 
Mariana Gavriciuc
Produse foarte frumoase si de inalta calitate, fara a exclude sectiunea pentru partea masculina. Multumesc Elite Mariaj pentru rochiile minunate de seara. Abia astept sa colaboram si pentru o rochita de mireasa grin emoticon De asemenea, multumesc echipei Elite Mariaj pentru profesionalismul de care au dat dovada!
Alexandra Ionela Iordache
Cea mai frumoasa rochita ,nu am cuvinte sa va multumesc ,as mai face nunta odata doar pt rochita mea minunata
Alexandra A.
Voiam sa va multumesc pentru rochia de mireasa, m-am simtit minunat in ea. Atat Roxana cat si doamna croitoreasa au fost foarte amabile, zambitoare si m-au ajutat sa obtin rezultatul mult visat. Sunteti minunati, voi recomanda mai departe serviciile voastre.
Cristina I
Vreau sa va multumesc pentru ce-a mai frumoasa rochie ever. Toata experienta cu elite a fost ireprosabila , de la consiliere pana la modificarea rochiei si finisarea impecabila a acesteia. Colectia Montreal - Model Rebeca
Alexandra
Un Rai al rochiilor de mireasa! Iar personalul este de nota 1000! Va multumesc!
Cristina Matei
O echipa minunata în care m-am simtit foarte relaxata si îi multumesc lui Anto' ca mi-a fost alaturi in alegerea rochiei de mireasa, ce pot sa spun este ca m-am simtit excelent în ea si a fost rochita visurilor mele care am gasit-o la voi exact ce mi-am dorit. Va multumesc înca o data!
Mihaela Sires
Vreau sa va multumesc din suflet pentru rochita de vis pe care am purtat o in ziua nuntii!!! Sunteti o echipa de vis si in special vreau sa i multumesc unei fete speciale Anto❤❤❤ ramâi o fata speciala pt mine si iti multumesc pt k mi ai fost alaturi in toata perioada asta!! Va trimit niste poze dragi mie k sa vedeti cat de faina am fost! Multumesc!!!
Rebeca Andreea
Multumesc pentru ca prin voi am gasit rochita prin care am reusit sa stralucesc si in acelasi timp sa ma simt comod.Daca as da timpul inapoi as face aceeasi alegere!
Carmen Denisa Zaharia Data eveniment: 23.09.2012
Desi au trecut 6 ani de la eveniment, inca privesc cu mare drag fotografiile de la nunta si admir rochita visurilor mele, Victoria Jane- Modelul India. Calitatea materialului a fost exceptionala iar sistemul de prindere a trenei cu totul deosebit! Va multumesc din suflet si felicitari pentru cea mai buna echipa!
Amalia Gheorghiu Data eveniment: 05 iulie 2020
Pentru cea mai frumoasa rochie de mireasa! M-am simtit ca o adevarata printesa! Admirata de toata lumea! Va recomand cu drag Elite Mariaj!

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC