MGNY 72403

Aceasta  creatie  are  un  efect  arhitectural,  creat  de  impunatoarea  broderie  de  pietre  pretioase  de pe  bust,  care  creaza  un  efect  vizual  spectaculos  si  garanteaza  o  aparitie  memorabila.

Culori disponibile - Silver Sage,  Navy,  Eggplant

PRET: 2580 Lei

CUM COMAND

Rochiile de soacre La Perle pot fi achizitionate fie din stocul nostru cu plata integrala a rochiei sau prin achitarea unui avan de 30 % din pretul rochiei, astfel aceasta se va retine pentru maxim 30 de zile. Daca rochia de seara se aduce la comanda, atunci se achita un avans de 30% din pretul rochiei, urmand sa ajunga modelul in 12-14 saptamani, sau in 9 saptamani cu achitarea unei taxe de 25 euro.

TABEL DE MARIMI

Inapoi la colectie
Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Alina Negoita
Multumesc din suflet oameni minunati pentru cea mai frumoasa rochita de mireasa. Multumesc in special Danuta pentru ajutor, mi-ai fost alaturi la alegerea rochitei si ai impartasit cu noi lacrimi de bucurie. Imi voi aduce aminte toata viata de acele momente. Ma voi intoarce cu drag ori de cate ori voi avea nevoie de o rochita pentru o ocazie speciala si voi recomanda Elite Mariaj pentru ca sunteti o echipa minunata. Am stralucit in rochita mea Karim de printesa. Visul meu a devenit realitate datorita voua si va multumesc enorm de mult. Va pup si va imbratisez cu drag ðŸ¥°
Alexandra Banciu
O super echipa! Aici am gasit consultanti profi si gata sa te ajute sa-ti gasesti rochia visurilor! Salonul arata impecabil, totul a fost exact cum mi-am imaginat ca trebuie sa fie momentul cand iti alegi rochia pentru cel mai important eveniment din viata unei femei. Multumesc Giulia pentru tot! Felicitari Elite Mariage! Sa faceti si alte mirese fericite, asa cum m-ati facut pe mine!
Nicoleta Daniela
Va multumesc pentru cea mai frumoasa rochie  
Andreea Florentina Save
Sunt clienta fidela de cativa ani. Am cumparat 3 rochii de ocazie de la Elite Mariaj si o prietena si-a luat rochie de mireasa saptamâna trecuta. Plus alte prietene care au fost la recomandarea mea si au fost foarte multumite. Fetele sunt foarte dragute si rochiile superbe!
Iuliana Laceanu Data eveniment: 25.05.2019
Multumesc, Echipa Elite Mariaj! Sunteti minunati! Rochia a fost perfecta! Materiale sunt de buna calitate, design-ul a fost superb. Cu toate ca am mers foarte mult pe jos si am dansat toata noaptea, rochia a ramas in stare perfecta. Ati dat dovada de profesionalism si de omenie. Multumesc mult!
Gorgiana Iscu
Felicitari pentru comportamentul de la targul de nunti din Constanta !! Mi.ati ramas in suflet ! Si rochitele absolut superbe !! 
Mihaela Corina Ion Data eveniment: 31.08.2018
Echipa Elite Mariaj a inteles imediat cum imi doresc sa arate rochia mea de mireasa. Mi-au sugerat o rochita din colectia designerului american Ashley Justin tip sirena din paiete albe. De cand am imbracat rochia am stiut ca ea este aleasa. A fost nevoie de o singura vizita la ei si mi-am gasit rochita mult dorita. Doamna Nina, a lucrat impecabil ajustarile si totul a fost gata la timp. Multumesc Elite Mariaj pentru rochia mea spectaculoasa si pentru profesionalism.
Diana M
Multumim frumos! Ne bucuram tare mult ca v-am ales pe voi sa ne faceti ziua nunti minunata, purtând rochia perfecta si costumul elegant si deosebit 
Andreea Moroianu
Un salon de nota 10. Fetele sunt minunate, dragute si extrem de rabdatoare. Mi-am gasit rochia visurilor aici si am avut un milion de emotii pana cand a ajuns. Insa totul a decurs perfect. Seriozitate extrema. Rochia a ajuns la timp, in perfecta stare. Doamna de la ajustari a facut miracole pt. mine. Am numai cuvinte de lauda. Va multumesc din suflet pentru ajutor.
Georgiana Data eveniment: 01.08.2020
Multumesc pentru superba rochie Amanda Divelli, in care m-am simtit senzational si care si-a meritat toti banii! Recomand Elite Mariaj viitoarelor mirese ce îsi doresc stres minim si rochii cu adevarat speciale.
Amalia Gheorghiu Data eveniment: 05 iulie 2020
Pentru cea mai frumoasa rochie de mireasa! M-am simtit ca o adevarata printesa! Admirata de toata lumea! Va recomand cu drag Elite Mariaj!
Mariana Gavriciuc
Produse foarte frumoase si de inalta calitate, fara a exclude sectiunea pentru partea masculina. Multumesc Elite Mariaj pentru rochiile minunate de seara. Abia astept sa colaboram si pentru o rochita de mireasa grin emoticon De asemenea, multumesc echipei Elite Mariaj pentru profesionalismul de care au dat dovada!
Simona Grigore
Este un magazin pe care il recomand din inima tuturor viitoarelor mirese. Am probat 18 rochite si mi-a fost greu sa aleg una singura. Fetele mi-au prezentat tot ce s-a incadrat in cerintele mele,ba chiar mai mult m-au incurajat sa aleg ceea ce ma reprezinta. Nu mi-au influentat in niciun moment decizia. Au dat dovada de profesionalism,prietenie si sinceritate. Au o rabdare de fier. M-am simtit excelent. Materialele sunt foarte bune. Cu alte cuvinte,am anulat celelalte 3 programari pe care le aveam la alte magazine. Abia astept sa imbrac rochita. Recomand cu caldura Elite Mariaj!
Ionela Luiza
Multumesc frumos pentru superba rochita!
Isabela T
Am ales rochia Anabelle de la Amanda Bridal si am fost extrem de multumita. Raport calitate - pret excelent. Rochia a fost admirata de toata lumea! Ma bucur ca am ales acest salon!

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC