Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Chira Madalina Antonia Data eveniment: 26 august 2022
Evenimentul nostru a fost minunat datorita personalului de la Elite Mariaj si a hainelor achizitionate! Rochia de mireasa si costumul de mire au fost cele mai frumoase detalii ale nuntii noastre si experienta de a le alege alaturi de personalul super amabil si dragut a fost minunata! Recomandam tuturor cu tot sufletul♥️!
Georgiana Data eveniment: 01.08.2020
Multumesc pentru superba rochie Amanda Divelli, in care m-am simtit senzational si care si-a meritat toti banii! Recomand Elite Mariaj viitoarelor mirese ce îsi doresc stres minim si rochii cu adevarat speciale.
Laura Munteanu
Multumesc! Rochia a fost perfecta! De vis😍 .
Alexandra Ionela Iordache
Cea mai frumoasa rochita ,nu am cuvinte sa va multumesc ,as mai face nunta odata doar pt rochita mea minunata
Mirela Manole Data eveniment: 22.09.2019
Am avut cea mai frumoasa rochie. A fost exact ceea ce mi-am dorit. Va multumesc !
Alina Teaca
Multumesc Alexandrei ca m-a ajutat sa-mi gasesc rochita cea mai frumoasa si felicitari pentru cea mai buna echipa! :) <3 Calitatea materialelor este superioara iar doamna de la ajustari lucreaza minunat. Nici nu s-a observat sistemul de prindere al trenei care se îmbina perfect în rochie.
Vicovan Larisa
De încredere, foarte receptivi, doamna de la atelier super draguta, amabila, rabdatoare si întelegatoare! Mi-a ajuns rochia mult visata, în mai putin de 3 luni, în perfecta stare recomand, cel mai de încredere atelier de rochii si de foarte buna calitate
Carmen Denisa Zaharia Data eveniment: 23.09.2012
Desi au trecut 6 ani de la eveniment, inca privesc cu mare drag fotografiile de la nunta si admir rochita visurilor mele, Victoria Jane- Modelul India. Calitatea materialului a fost exceptionala iar sistemul de prindere a trenei cu totul deosebit! Va multumesc din suflet si felicitari pentru cea mai buna echipa!
Raluca Ramboi
Locul unde mi-am gasit rochia de mireasa, din prima incercare.Cea mai frumoasa rochie, admirata de toata lumea, in ton cu mine, cu personalitatea mea. Un cadru elegant unde eu m-am simtit foarte bine.Vreau sa le multumesc fetelor de aici, sunt foarte dragute, amabile, dedicate muncii lor.Am revenit cu bucurie de fiecare data, sa imi aleg voalul, sa probez rochia cand a sosit si sa o iau acasa cand au fost gata ajustarile. Va multumesc foarte mult !
Isabela T
Am ales rochia Anabelle de la Amanda Bridal si am fost extrem de multumita. Raport calitate - pret excelent. Rochia a fost admirata de toata lumea! Ma bucur ca am ales acest salon!
Catrina Cristina
Buna ziua, vreau sa va multumesc pentru superba rochie :x:x A fost foarte lejera si sclipitoare, exact cum mi-am dorit
Amalia Gheorghiu Data eveniment: 05 iulie 2020
Pentru cea mai frumoasa rochie de mireasa! M-am simtit ca o adevarata printesa! Admirata de toata lumea! Va recomand cu drag Elite Mariaj!
Iuliana Laceanu Data eveniment: 25.05.2019
Multumesc, Echipa Elite Mariaj! Sunteti minunati! Rochia a fost perfecta! Materiale sunt de buna calitate, design-ul a fost superb. Cu toate ca am mers foarte mult pe jos si am dansat toata noaptea, rochia a ramas in stare perfecta. Ati dat dovada de profesionalism si de omenie. Multumesc mult!
Mihaela Sima
Elite Mariaj o echipa de oameni profesionisti care stiu sa ofere calitate !!!Am fost foarte multumita de serviciile lor si recomand acest boutique! Rochita achizitionata a fost superba m-am simtit foarte bine in ea!! 
Simona Grigore
Este un magazin pe care il recomand din inima tuturor viitoarelor mirese. Am probat 18 rochite si mi-a fost greu sa aleg una singura. Fetele mi-au prezentat tot ce s-a incadrat in cerintele mele,ba chiar mai mult m-au incurajat sa aleg ceea ce ma reprezinta. Nu mi-au influentat in niciun moment decizia. Au dat dovada de profesionalism,prietenie si sinceritate. Au o rabdare de fier. M-am simtit excelent. Materialele sunt foarte bune. Cu alte cuvinte,am anulat celelalte 3 programari pe care le aveam la alte magazine. Abia astept sa imbrac rochita. Recomand cu caldura Elite Mariaj!

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC