MGNY 72603

Aceasta  superba  rochie  de  seara  este  o  declaratie  de  stil  pentru  orice  doamna  eleganta.   Bustul  cu  aplicatii  fine,  scoate  frumos  in  evidenta  linia  bustului  si  a  taliei.

PRET: 3180 Lei

CUM COMAND

Rochiile de soacre La Perle pot fi achizitionate fie din stocul nostru cu plata integrala a rochiei sau prin achitarea unui avan de 30 % din pretul rochiei, astfel aceasta se va retine pentru maxim 30 de zile. Daca rochia de seara se aduce la comanda, atunci se achita un avans de 30% din pretul rochiei, urmand sa ajunga modelul in 12-14 saptamani, sau in 9 saptamani cu achitarea unei taxe de 25 euro.

TABEL DE MARIMI

Inapoi la colectie
Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Catalina Oparica
Multumim frumos !!! Vreau si eu sa va multumesc din suflet pentru ajutorul oferit si daca ar fi sa ma intorc in timp sa o iau de la inceput tot la voi asi veni!!! Felicitari !!! ðŸ’–💖💖💖 ðŸ’–
Sorina Vladu Data eveniment: 15 iulie 2017
Va multumesc din suflet! Rochia a fost perfecta, primul magazin de mirese, personal frumos si profesionalism din partea fetelor. Rochia a rezistat impecabil la 2 zile de sedinte Trash the Dress,una dintre ele fiind la mare. Recomand cu multa încredere si caldura acest magazin.
Mirela Manole Data eveniment: 22.09.2019
Am avut cea mai frumoasa rochie. A fost exact ceea ce mi-am dorit. Va multumesc !
Dana Data eveniment: 27.08.22
Multumim Elite Mariaj, o echipa tânara plina de viata si cu zâmbetul pe buze mereu pregatita pentru urmatorul pas. Atât eu cât si sotul ne-am gasit tinuta de vis pentru ziua cea mare! Va dorim sa faceti cât mai multe cupluri fericite 💕
Catrina Cristina
Buna ziua, vreau sa va multumesc pentru superba rochie :x:x A fost foarte lejera si sclipitoare, exact cum mi-am dorit
Anca D Data eveniment: 4 Iulie 2016
Totul la superlativ! Rochii extraordinare, servicii exceptionale si personalul pe masura. Foarte multumita de alegerea facuta .Elitemariaj the best!Multumesc ca mi-ati îndeplinit visul de a fi printesa pentru o zi..exact asa m-am simtit ca o printesa . Recomand cu drag tuturor!
Miruna
Va multumesc tare mult pentru rochia mea frumoasa. A fost prima rochie de mireasa probata si am stiut ca nu are rost sa ma mai duc in alte magazine. Ii multumesc tare mult si Alexandrei pentru rabdare si profesionalism. Photo: Cezar Machidon
Gorgiana Iscu
Felicitari pentru comportamentul de la targul de nunti din Constanta !! Mi.ati ramas in suflet ! Si rochitele absolut superbe !! 
Alexandra
Un Rai al rochiilor de mireasa! Iar personalul este de nota 1000! Va multumesc!
Cristina I
Vreau sa va multumesc pentru ce-a mai frumoasa rochie ever. Toata experienta cu elite a fost ireprosabila , de la consiliere pana la modificarea rochiei si finisarea impecabila a acesteia. Colectia Montreal - Model Rebeca
Alyce Largeanu
Buna ziua ! Va multumesc din suflet ca datorita Elite Mariaj am avut parte de rochia visata! O rochie superba, usoara, cu trena superba in care am dansat toata noaptea fara probleme, fara sa ma incurce o secunda ! Cu toate ca am topait fara sa ma opresc rochia este intacta, asta dovedeste calitatea fara egal! Va doresc sa va treaca pragul cat mai multe viitoare mirese ca nu o sa regrete alegerea facuta !
Lorena Onu Data eveniment: 27.05.2017
Multumesc Elite Mariaje pentru rochia de vis! M-am simtit ca o printesa. Multumesc Alexandrei pentru amabilitate si profesionalism si de asemenea d-nei Nina. Datorita voua am stralucit precum Cenusereasa in Mori Lee 5216 by Madeline Gardner.
Carmen Denisa Zaharia Data eveniment: 23.09.2012
Desi au trecut 6 ani de la eveniment, inca privesc cu mare drag fotografiile de la nunta si admir rochita visurilor mele, Victoria Jane- Modelul India. Calitatea materialului a fost exceptionala iar sistemul de prindere a trenei cu totul deosebit! Va multumesc din suflet si felicitari pentru cea mai buna echipa!
Dana Data eveniment: 27.08.22
Multumim Elite Mariaj, o echipa tânara plina de viata si cu zâmbetul pe buze mereu pregatita pentru urmatorul pas. Atât eu cât si sotul ne-am gasit tinuta de vis pentru ziua cea mare! Va dorim sa faceti cât mai multe cupluri fericite 💕
Mada Cristache
Multumesc Elite Mariaj pt cea mai frumoasa rochie de mireasa. M-au ajutat sa imi gasesc exact rochia la care visam din copilarie! Multumesc Alexandra pt sprijinul oferit!

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC