Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Nora Rus
Am avut cea mai frumoasa rochie,datorita dumneavoastra!!! Va multumesc din suflet!
Lavinia Nec Data eveniment: 16.07.2016
Aici puteti gasi sute de rochii superbe si un personal foarte amabil si zambaret. Am cumparat rochia visurilor mele de la Elite Mariaj cu cateva saptamani inainte de nunta si in cateva zile mi-a fost retusata si pregatita sa fie imbracata ! Multumesc mult si fetelor de la salon si dnei croitorese.
Anda R Data eveniment: 11 06.2023
Am facut cea mai buna alegere! Am avut parte de rochia visurilor mele, modificata si ajustata perfect, exact asa cum mi-am dorit. Intreaga experienta a fost de nota 10! Recomand cu tot dragul!
Adina Piersicanu
Buna ziua! Desi au trecut deja 2 luni de la nunta noastra, nu am apucat sa va multumesc pentru minunata mea rochie de mireasa! A fost perfecta, m-am simtit minunat cand am purtat-o si a fost apreciata de toata lumea! Ma bucur ca v-am intalnit, am gasit la voi rochia de mireasa pe care o visam! Va multumesc mult, sunteti o echipa minunata!
Popescu Simina
Cele mai de vis rochii de mireasa!Datorita echipei Elite Mariaj mi-am putut indeplini visul de a avea cea mai minunata rochie de mireasa,recomand cu drag aici te poti simti ca o adevarata printesa. Cel mai tare salon de rochii de mireasa!
Isabela T
Am ales rochia Anabelle de la Amanda Bridal si am fost extrem de multumita. Raport calitate - pret excelent. Rochia a fost admirata de toata lumea! Ma bucur ca am ales acest salon!
Alexandra Ionela Iordache
Cea mai frumoasa rochita ,nu am cuvinte sa va multumesc ,as mai face nunta odata doar pt rochita mea minunata
Alina Negoita
Multumesc din suflet oameni minunati pentru cea mai frumoasa rochita de mireasa. Multumesc in special Danuta pentru ajutor, mi-ai fost alaturi la alegerea rochitei si ai impartasit cu noi lacrimi de bucurie. Imi voi aduce aminte toata viata de acele momente. Ma voi intoarce cu drag ori de cate ori voi avea nevoie de o rochita pentru o ocazie speciala si voi recomanda Elite Mariaj pentru ca sunteti o echipa minunata. Am stralucit in rochita mea Karim de printesa. Visul meu a devenit realitate datorita voua si va multumesc enorm de mult. Va pup si va imbratisez cu drag ðŸ¥°
Mirela Manole Data eveniment: 22.09.2019
Am avut cea mai frumoasa rochie. A fost exact ceea ce mi-am dorit. Va multumesc !
Alexandra A.
Voiam sa va multumesc pentru rochia de mireasa, m-am simtit minunat in ea. Atat Roxana cat si doamna croitoreasa au fost foarte amabile, zambitoare si m-au ajutat sa obtin rezultatul mult visat. Sunteti minunati, voi recomanda mai departe serviciile voastre.
Gorgiana Iscu
Felicitari pentru comportamentul de la targul de nunti din Constanta !! Mi.ati ramas in suflet ! Si rochitele absolut superbe !! 
Diana M
Multumim frumos! Ne bucuram tare mult ca v-am ales pe voi sa ne faceti ziua nunti minunata, purtând rochia perfecta si costumul elegant si deosebit 
Lorena Onu Data eveniment: 27.05.2017
Multumesc Elite Mariaje pentru rochia de vis! M-am simtit ca o printesa. Multumesc Alexandrei pentru amabilitate si profesionalism si de asemenea d-nei Nina. Datorita voua am stralucit precum Cenusereasa in Mori Lee 5216 by Madeline Gardner.
Bianca Stoica
O experienta cu adevarat unica! Sunt stabilita in Regatul Unit de vreo 3 ani,dar pentru rochia ideala am zburat 3000 km cu speranta ca voi gasi ceea ce-mi doresc. Am avut un dead line foarte scurt,timp in care îmi pierdusem cam orice speranta. Când am ajuns la salonul Elite Mariaj in Bucuresti, Giulia a promis ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a ma ajuta. Nu a durat mult si am si gasit rochia la care visam. Am plecat mai mult decât multumita. Recomand din suflet Elite Mariaj pentru orice tip de eveniment,cât despre echipa, absolut nemaipomenita! Va multumesc din suflet!
Mada Cristache
Multumesc Elite Mariaj pt cea mai frumoasa rochie de mireasa. M-au ajutat sa imi gasesc exact rochia la care visam din copilarie! Multumesc Alexandra pt sprijinul oferit!

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC