AILIN by La Petra

Rochia  de  mireasa   AILIN  este  o  rochie  de  mireasa  lejera, vaporoasa,  ce  mizeaza  pe  un  design  minimalist,  cu  puternice  accente  de  inspiratie  moderna.

PRET: 4200 lei redus de la 5250 Lei

CUM COMAND

Rochiile pot fi achizitionate din stocul saloanelor noastre prin achitarea integrala a rochiei, sau achitarea unui avans de minim 50% din pretul rochiei de mireasa. - Rochiile pot fi comandate, pe marimea / culoarea personalizata, prin plata unui avans de minim 50 % din pret. Termenul de livrare variaza intre 16 - 18 saptamani. - Pentru marimi mai mari se percepe o taxa: 44-46 - 10% din pretul rochiei 48-50 - 15 % din preturl rochiei < 52 - 20% din pretul rochiei

TABEL DE MARIMI

Inapoi la colectie
Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Popescu Simina
Cele mai de vis rochii de mireasa!Datorita echipei Elite Mariaj mi-am putut indeplini visul de a avea cea mai minunata rochie de mireasa,recomand cu drag aici te poti simti ca o adevarata printesa. Cel mai tare salon de rochii de mireasa!
Rebeca Andreea
Multumesc pentru ca prin voi am gasit rochita prin care am reusit sa stralucesc si in acelasi timp sa ma simt comod.Daca as da timpul inapoi as face aceeasi alegere!
Dana Data eveniment: 27.08.22
Multumim Elite Mariaj, o echipa tânara plina de viata si cu zâmbetul pe buze mereu pregatita pentru urmatorul pas. Atât eu cât si sotul ne-am gasit tinuta de vis pentru ziua cea mare! Va dorim sa faceti cât mai multe cupluri fericite 💕
Raluca Ramboi
Locul unde mi-am gasit rochia de mireasa, din prima incercare.Cea mai frumoasa rochie, admirata de toata lumea, in ton cu mine, cu personalitatea mea. Un cadru elegant unde eu m-am simtit foarte bine.Vreau sa le multumesc fetelor de aici, sunt foarte dragute, amabile, dedicate muncii lor.Am revenit cu bucurie de fiecare data, sa imi aleg voalul, sa probez rochia cand a sosit si sa o iau acasa cand au fost gata ajustarile. Va multumesc foarte mult !
Dina Damaris Florea
Recomand cu mare drag Elite Mariaj Boutique ,pentru ca aici am gasit rochita de mireasa la care am visat dintotdeauna. Fetele sunt foarte dragute si rabdatoare,iar doamna croitoreasa face minuni. Multumesc Elite Mariaj pentru frumoasa experienta si colaborare.
Diana M
Multumim frumos! Ne bucuram tare mult ca v-am ales pe voi sa ne faceti ziua nunti minunata, purtând rochia perfecta si costumul elegant si deosebit 
Catrina Cristina
Buna ziua, vreau sa va multumesc pentru superba rochie :x:x A fost foarte lejera si sclipitoare, exact cum mi-am dorit
Lorena Onu Data eveniment: 27.05.2017
Multumesc Elite Mariaje pentru rochia de vis! M-am simtit ca o printesa. Multumesc Alexandrei pentru amabilitate si profesionalism si de asemenea d-nei Nina. Datorita voua am stralucit precum Cenusereasa in Mori Lee 5216 by Madeline Gardner.
Aurica N
Sunteți de excepție! Iar eu sunt incantata ca am avut doua rochii extraordinare!!! Am vrut ca rochiile mele sa transmită exact cum ma simt: extraordinar! Așa a fost! Iar aprecierile au fost măgulitoare!!! Va mulțumesc!!! Cu siguranța voi reveni la dumneavoastră !
Mihaela Sima
Elite Mariaj o echipa de oameni profesionisti care stiu sa ofere calitate !!!Am fost foarte multumita de serviciile lor si recomand acest boutique! Rochita achizitionata a fost superba m-am simtit foarte bine in ea!! 
Amalia Gheorghiu Data eveniment: 05 iulie 2020
Pentru cea mai frumoasa rochie de mireasa! M-am simtit ca o adevarata printesa! Admirata de toata lumea! Va recomand cu drag Elite Mariaj!
Alexandra
Un Rai al rochiilor de mireasa! Iar personalul este de nota 1000! Va multumesc!
Bianca Stoica
O experienta cu adevarat unica! Sunt stabilita in Regatul Unit de vreo 3 ani,dar pentru rochia ideala am zburat 3000 km cu speranta ca voi gasi ceea ce-mi doresc. Am avut un dead line foarte scurt,timp in care îmi pierdusem cam orice speranta. Când am ajuns la salonul Elite Mariaj in Bucuresti, Giulia a promis ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a ma ajuta. Nu a durat mult si am si gasit rochia la care visam. Am plecat mai mult decât multumita. Recomand din suflet Elite Mariaj pentru orice tip de eveniment,cât despre echipa, absolut nemaipomenita! Va multumesc din suflet!
Cristina Bostinaru
Sunteti absolut minunate si nu îmi ajung cuvintele pentru a descrie cât de multumita am fost de rochia mea. Începând din primul moment in care am pasit la voi in salon, am fost îndrumata si ajutata sa aleg rochia perfecta, iar Giulia a avut o atitudine si o franchete pe care pot doar sa o laud. Multumesc din suflet ca m-ati facut sa ma simt cea mai frumoasa mireasa din lume si promit sa ne revedem cu drag curând. Va las si câteva poze Va pup!
Anne Marie Nicola
Multumesc, Elite Mariaj, pt rochita de vis! Sunteti minunati, sunteti profesionisti, sunteti cei ce m-au rasfatat in fiecare moment, sunteti cei ce au putut impaca o mireasa asa de capricioasa! Si...multumesc, in special, Georgianei! :)

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC