Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Mihaela Corina Ion Data eveniment: 31.08.2018
Echipa Elite Mariaj a inteles imediat cum imi doresc sa arate rochia mea de mireasa. Mi-au sugerat o rochita din colectia designerului american Ashley Justin tip sirena din paiete albe. De cand am imbracat rochia am stiut ca ea este aleasa. A fost nevoie de o singura vizita la ei si mi-am gasit rochita mult dorita. Doamna Nina, a lucrat impecabil ajustarile si totul a fost gata la timp. Multumesc Elite Mariaj pentru rochia mea spectaculoasa si pentru profesionalism.
Nora Rus
Am avut cea mai frumoasa rochie,datorita dumneavoastra!!! Va multumesc din suflet!
Bebu Emilia Florentina
Mi-am gasit Rochita mult visata....fetele sunt foarte de treaba iar Alexandra a fost ff draguta si amabila recomand cu drag :)
Laura Munteanu
Multumesc! Rochia a fost perfecta! De vis😍 .
Rebeca Andreea
Multumesc pentru ca prin voi am gasit rochita prin care am reusit sa stralucesc si in acelasi timp sa ma simt comod.Daca as da timpul inapoi as face aceeasi alegere!
Cristina Matei
O echipa minunata în care m-am simtit foarte relaxata si îi multumesc lui Anto' ca mi-a fost alaturi in alegerea rochiei de mireasa, ce pot sa spun este ca m-am simtit excelent în ea si a fost rochita visurilor mele care am gasit-o la voi exact ce mi-am dorit. Va multumesc înca o data!
Dana Data eveniment: 27.08.22
Multumim Elite Mariaj, o echipa tânara plina de viata si cu zâmbetul pe buze mereu pregatita pentru urmatorul pas. Atât eu cât si sotul ne-am gasit tinuta de vis pentru ziua cea mare! Va dorim sa faceti cât mai multe cupluri fericite 💕
Diana M
Multumim frumos! Ne bucuram tare mult ca v-am ales pe voi sa ne faceti ziua nunti minunata, purtând rochia perfecta si costumul elegant si deosebit 
Nicoleta Daniela
Va multumesc pentru cea mai frumoasa rochie  
Amalia Gheorghiu Data eveniment: 05 iulie 2020
Pentru cea mai frumoasa rochie de mireasa! M-am simtit ca o adevarata printesa! Admirata de toata lumea! Va recomand cu drag Elite Mariaj!
Catrina Cristina
Buna ziua, vreau sa va multumesc pentru superba rochie :x:x A fost foarte lejera si sclipitoare, exact cum mi-am dorit
Ionela Luiza
Multumesc frumos pentru superba rochita!
Alexandra
Un Rai al rochiilor de mireasa! Iar personalul este de nota 1000! Va multumesc!
Alina Ursulescu Data eveniment: 28.10.2017
Elite Mariaj, un loc de vis, unde rochiile de mireasa sunt desprinse din povestile cu printese. Un decor elegant, cochet, cald, o atmosfera primiroare. Personalul minunat, te trateaza cu multa caldura si rabdare, iar serviciile post vanzare sunt pe masura celor de mai sus. Multumesc Elite Mariaj pentru rochia ce a contribuit la o zi perfecta!
Popescu Simina
Cele mai de vis rochii de mireasa!Datorita echipei Elite Mariaj mi-am putut indeplini visul de a avea cea mai minunata rochie de mireasa,recomand cu drag aici te poti simti ca o adevarata printesa. Cel mai tare salon de rochii de mireasa!

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC