ALORA by Anna Sposa Couture

Rochi ALORA din colectia Anna Sposa este un model de rochie de mireasa structurat cu influente glam. Senzualitatea  respira  prin dantela  luxoasa,  innobilata  de  imprimeuri  fine,  ce  amintesc  de  unduirile  orientale. 

Culori disponibile: alb, ivory, original

PRET: 7540 Lei

CUM COMAND

Rochiile pot fi achizitionate din stocul saloanelor noastre prin achitarea integrala a rochiei, sau achitarea unui avans de minim 50% din pretul rochiei de mireasa. - Rochiile pot fi comandate, pe marimea / culoarea personalizata, prin plata unui avans de minim 50 % din pret. Termenul de livrare variaza intre 16 - 18 saptamani. - Pentru marimi mai mari se percepe o taxa: 44-46 - 10% din pretul rochiei 48-50 - 15 % din preturl rochiei < 52 - 20% din pretul rochiei

TABEL DE MARIMI

Inapoi la colectie
Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Alexandra A.
Voiam sa va multumesc pentru rochia de mireasa, m-am simtit minunat in ea. Atat Roxana cat si doamna croitoreasa au fost foarte amabile, zambitoare si m-au ajutat sa obtin rezultatul mult visat. Sunteti minunati, voi recomanda mai departe serviciile voastre.
Andreea Florentina Save
Sunt clienta fidela de cativa ani. Am cumparat 3 rochii de ocazie de la Elite Mariaj si o prietena si-a luat rochie de mireasa saptamâna trecuta. Plus alte prietene care au fost la recomandarea mea si au fost foarte multumite. Fetele sunt foarte dragute si rochiile superbe!
Alina Negoita
Multumesc din suflet oameni minunati pentru cea mai frumoasa rochita de mireasa. Multumesc in special Danuta pentru ajutor, mi-ai fost alaturi la alegerea rochitei si ai impartasit cu noi lacrimi de bucurie. Imi voi aduce aminte toata viata de acele momente. Ma voi intoarce cu drag ori de cate ori voi avea nevoie de o rochita pentru o ocazie speciala si voi recomanda Elite Mariaj pentru ca sunteti o echipa minunata. Am stralucit in rochita mea Karim de printesa. Visul meu a devenit realitate datorita voua si va multumesc enorm de mult. Va pup si va imbratisez cu drag ðŸ¥°
Rebeca Andreea
Multumesc pentru ca prin voi am gasit rochita prin care am reusit sa stralucesc si in acelasi timp sa ma simt comod.Daca as da timpul inapoi as face aceeasi alegere!
Diana M
Multumim frumos! Ne bucuram tare mult ca v-am ales pe voi sa ne faceti ziua nunti minunata, purtând rochia perfecta si costumul elegant si deosebit 
Isabela T
Am ales rochia Anabelle de la Amanda Bridal si am fost extrem de multumita. Raport calitate - pret excelent. Rochia a fost admirata de toata lumea! Ma bucur ca am ales acest salon!
Natalia Aeron
Acest loc mi-a facut viata mai frumoasa! La indemnul prietenei mele am fost la Elite Mariaj pentru a proba rochite de mireasa! A fost MINUNAT!  Consilierii au dat dovada de un mare profesionalism si am reusit sa-mi gasesc rochia mult visata! Ambientul mai mult decat placut si rochiile de o calitate mai mult decat superioara. Va multumesc pentru ca existati!  Voi reveni curand la dumneavoastra pentru rochia de nasa!
Mihaela Sires
Vreau sa va multumesc din suflet pentru rochita de vis pe care am purtat o in ziua nuntii!!! Sunteti o echipa de vis si in special vreau sa i multumesc unei fete speciale Anto❤❤❤ ramâi o fata speciala pt mine si iti multumesc pt k mi ai fost alaturi in toata perioada asta!! Va trimit niste poze dragi mie k sa vedeti cat de faina am fost! Multumesc!!!
Carmen Denisa Zaharia Data eveniment: 23.09.2012
Desi au trecut 6 ani de la eveniment, inca privesc cu mare drag fotografiile de la nunta si admir rochita visurilor mele, Victoria Jane- Modelul India. Calitatea materialului a fost exceptionala iar sistemul de prindere a trenei cu totul deosebit! Va multumesc din suflet si felicitari pentru cea mai buna echipa!
Cristina Bostinaru
Sunteti absolut minunate si nu îmi ajung cuvintele pentru a descrie cât de multumita am fost de rochia mea. Începând din primul moment in care am pasit la voi in salon, am fost îndrumata si ajutata sa aleg rochia perfecta, iar Giulia a avut o atitudine si o franchete pe care pot doar sa o laud. Multumesc din suflet ca m-ati facut sa ma simt cea mai frumoasa mireasa din lume si promit sa ne revedem cu drag curând. Va las si câteva poze Va pup!
Amalia Gheorghiu Data eveniment: 05 iulie 2020
Pentru cea mai frumoasa rochie de mireasa! M-am simtit ca o adevarata printesa! Admirata de toata lumea! Va recomand cu drag Elite Mariaj!
Raluca Ramboi
Locul unde mi-am gasit rochia de mireasa, din prima incercare.Cea mai frumoasa rochie, admirata de toata lumea, in ton cu mine, cu personalitatea mea. Un cadru elegant unde eu m-am simtit foarte bine.Vreau sa le multumesc fetelor de aici, sunt foarte dragute, amabile, dedicate muncii lor.Am revenit cu bucurie de fiecare data, sa imi aleg voalul, sa probez rochia cand a sosit si sa o iau acasa cand au fost gata ajustarile. Va multumesc foarte mult !
Diana Dumitru Data eveniment: 18 septembrie 2016
Tin sa va multumesc pe aceasta cale pentru minunata rochie de mireasa Ana purtata in cea mai frumoasa zi din viata mea, 18 sept 2016.  Doresc sa impartasesc aceasta bucurie cu dvs si, in semn de multumire, sa va trimit cateva poze. Va doresc o primavara minunata, iar viitoarelor dvs. miresici le doresc multa fericire!
Anda R Data eveniment: 11 06.2023
Am facut cea mai buna alegere! Am avut parte de rochia visurilor mele, modificata si ajustata perfect, exact asa cum mi-am dorit. Intreaga experienta a fost de nota 10! Recomand cu tot dragul!
Catrina Cristina
Buna ziua, vreau sa va multumesc pentru superba rochie :x:x A fost foarte lejera si sclipitoare, exact cum mi-am dorit

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC