Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Anca D Data eveniment: 4 Iulie 2016
Totul la superlativ! Rochii extraordinare, servicii exceptionale si personalul pe masura. Foarte multumita de alegerea facuta .Elitemariaj the best!Multumesc ca mi-ati îndeplinit visul de a fi printesa pentru o zi..exact asa m-am simtit ca o printesa . Recomand cu drag tuturor!
Alexandra
Un Rai al rochiilor de mireasa! Iar personalul este de nota 1000! Va multumesc!
Alyce Largeanu
Buna ziua ! Va multumesc din suflet ca datorita Elite Mariaj am avut parte de rochia visata! O rochie superba, usoara, cu trena superba in care am dansat toata noaptea fara probleme, fara sa ma incurce o secunda ! Cu toate ca am topait fara sa ma opresc rochia este intacta, asta dovedeste calitatea fara egal! Va doresc sa va treaca pragul cat mai multe viitoare mirese ca nu o sa regrete alegerea facuta !
Velicu Roxana Data eveniment: 03.07.2022
Am simtit ca aceasta rochie este cea aleasa inca de cand am vazut-o. Cuvintele mele au fost: vreau sa o puneti deoparte, aceasta este rochia mea. Zis si facut!!! Martor este Elena care m-a ajutat la proba. Rochia, pe langa faptul ca este deosebit de frumoasa, finuta este si usoara, confortabila ceea ce conteaza foarte mult. Multumesc, Roxana Velicu
Laura Munteanu
Multumesc! Rochia a fost perfecta! De vis😍 .
Cristina I
Vreau sa va multumesc pentru ce-a mai frumoasa rochie ever. Toata experienta cu elite a fost ireprosabila , de la consiliere pana la modificarea rochiei si finisarea impecabila a acesteia. Colectia Montreal - Model Rebeca
Anne Marie Nicola
Multumesc, Elite Mariaj, pt rochita de vis! Sunteti minunati, sunteti profesionisti, sunteti cei ce m-au rasfatat in fiecare moment, sunteti cei ce au putut impaca o mireasa asa de capricioasa! Si...multumesc, in special, Georgianei! :)
Aurica N
Sunteți de excepție! Iar eu sunt incantata ca am avut doua rochii extraordinare!!! Am vrut ca rochiile mele sa transmită exact cum ma simt: extraordinar! Așa a fost! Iar aprecierile au fost măgulitoare!!! Va mulțumesc!!! Cu siguranța voi reveni la dumneavoastră !
Cazacu Dana
Este a doua oara cand vin in acest loc si, bineinteles , am gasit rochia pe care mi-am dorit-o! Multumesc echipei si felicitari Elite mariaj pentru tot ceea ce oferiti! Recomand tuturor!
Irina A.
Buna! Va transmit si eu cateva poze cu rochita care m-a facut sa ma simt atat de bine in pielea mea in ziua cea mare. Am ajuns la voi dupa alte incercari nefericite in a-mi gasi rochita mult visata. Rochita pe care o cautam (Alessia de la Monreal) nu era pe stoc, dar mi-am facut totusi curaj sa vin sa probez modele asemanatoare. Am avut o colaborare excelenta cu Nadia care a inteles din cateva cuvinte genul pe care il caut. Pentru ca toate stelele se aliniaza atunci cand trebuie, Alessia reaparuse in stoc chiar in ziua respectiva. A fost dragoste la prima vedere! Va transmit pe acesta cale multumiri si felicitari pentru ceea ce faceti!
Ioana Raluca
La dvs in salon ma astepta rochia perfecta! Era special pentru mine acolo, iar cu ajutorul dvs am ajuns la ea. Este superba si tot caut motive sa ma imbrac cu ea, chiar si acum dupa nunta. Aveti o caldura in suflet si reusiti sa faceti orice mireasa sa se simta bine in pielea ei, indiferent de aspect si dimensiuni. Va multumesc pentru ca mi-ati oferit sansa de a fi o printesa cu aceasta rochie!
Andreea Data eveniment: 21 august 2021
A fost cea mai frumoasa si comoda rochie posibil de imaginat. Ajustarile facute trenei au fost minunate.
Alina Ursulescu Data eveniment: 28.10.2017
Elite Mariaj, un loc de vis, unde rochiile de mireasa sunt desprinse din povestile cu printese. Un decor elegant, cochet, cald, o atmosfera primiroare. Personalul minunat, te trateaza cu multa caldura si rabdare, iar serviciile post vanzare sunt pe masura celor de mai sus. Multumesc Elite Mariaj pentru rochia ce a contribuit la o zi perfecta!
Nicoleta Daniela
Va multumesc pentru cea mai frumoasa rochie  
Mariana Gavriciuc
Produse foarte frumoase si de inalta calitate, fara a exclude sectiunea pentru partea masculina. Multumesc Elite Mariaj pentru rochiile minunate de seara. Abia astept sa colaboram si pentru o rochita de mireasa grin emoticon De asemenea, multumesc echipei Elite Mariaj pentru profesionalismul de care au dat dovada!

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC