Rochii de mireasa Sfaturi nunta

5 motive pentru a alege o rochie de mireasa sirena

Rochii de mireasa sirena Elite Mariaj

Când discutăm despre rochia perfectă, miresele au în minte multe stiluri specifice: fie o rochie sirenă, fie prințesă, fie A-line sau trompetă. De multe ori pornesc in cautările rochiei cu un anumit stil în gand, dându-și seama pe parcursul probelor că le avantajează un alt stil. Asa ca fetelor nu ezitati sa incercati toate stilurile de rochii de mireasa!

In ultima perioada miresele aleg tot mai des rochii de mireasa stil sirena. Dar inainte de a te hotărî la un anumit stil, vrem sa punctăm cateva lucruri care ar trebui luate in considerare atunci cand vorbim de o rochie de mireasa sirena.

In această postare pe blog ne-am gandit sa vorbim despre 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre rochii de mireasa cu croiala sirenă.

Rochie de mireasa sirena ARIA by Monreal

1. Memorabila si de neuitat

Rochia de mireasa sirena avantajeaza aproape orice silueta. Dacă ai un corp tip clepsidra, cu forme, poti profita si să scoți in evidenta linia soldului si a taliei datorită unei rochii sirena. Dacă esti mai slabuta, un joc cu decolteul in forma de inimioara sau fusta mai ampla in partea de jos, te ajută să ai o formă de clepsidră. Rochia de mireasa în stil sirena va garanta un aspect unic, deoarece scoate in evidenta frumusetea liniilor feminine. În comparație cu alte stiluri, cum ar fi rochiile de mireasă boho sau rochiile de mireasă în linie A, rochiile de mireasă tip sirenă sunt cea mai sexy și mai atemporală alegere pentru mirese.

Rochia de mireasa sirena STACEY by Monreal

2. Look versatil a rochiei sirena

Rochiile de mireasa sirena sunt foarte versatile si va pot oferi diverse look-uri senzuale. Rochiile de tip sirena sunt disponibile cu dantelă florală, simple din satin, crepe sau mikado, cu aplicatii fine de cristale sau paiete. Iar o accesorizare potrivita a rochiei de mireasa sirena fie cu o fusta detasabila, fie cu bretele sau maneci detasabile poate crea o tinuta impecabila 2 sau chiar 3 in 1. Astfel cei putea lasa cu gura cascata atat mirele cat si oaspetii cu aparitii versatile si cu impact semnificativ.

3. Detalii impecabile

Rochiile de mireasa tip sirena sunt populare printre mirese datorită detaliilor perfecte si a tinutei impecabile pe care o ofera. Asa ca inainte de a te decide la un anumit stil de rochie este important să încerci stilul sirena.

Rochiile de mireasa sirena din dantela sunt delicate si seducatoare. Dacă ești preocupata să fii eleganta și in tendinte sezonului nou, rochiile de mireasa tip sirena din satin sau crepe ar putea fi o alegere potrivita.

Rochia de mireasa MILLA by Monreal
Rochia de mireasa BRIANA by Monreal

4. Sirenele iti ofera libertate de miscare

Ei bine, rochiile de mireasa cu croiala sirena sunt ușoare! Daca sunt croite bine si din materiale de calitate aceasta iti ofera posibilitatea de a te deplasa confortabil și de a dansa toată noaptea! Iar daca alegi o rochie de mireasa sirena croita cu slit sau petrecuta atunci chiar nu ar trebui sa iti faci griji de confort ! Vei putea dansa toata noaptea in voie !

Rochia de mireasa sirena cu slit RUTH by Monreal
Rochie de mireasa sirena din satin ELZA by Monreal

5 Rochiile de mireasa sirena sunt adaptabile tendintelor fiecarui sezon.

Posibilitatea de a adăuga detalii creative rochiilor de mireasa în stil sirena ofera posibilitatea rochiilor sirena sa devina versatile si sa se alinieze tendintelor sezonului. Adaptabilitatea, farmecul natural și frumusețea atemporală fac din rochia de mireasa sirena clasica, una moderna si actuala. Nu ezita sa incerci un bolero, o capa, o fusta detasabila….

Rochia de mireasa sirena cu capa ALBA by Monreal
Rochia de mireasa cu capa LINSDAY by Monreal
Rochie de mireasa sirena cu trena detasabila TAYLOR by Monreal

Toate rochiile de mireasa prezentate le puteti gasi in saloanele Elite Mariaj din Bucuresti si Iasi. Iar un consultant profesionist te va ajuta sa iti alegi tinuta perfecta pentru nunta ta.

You may also like...