Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Nicoleta Daniela
Va multumesc pentru cea mai frumoasa rochie  
Mariana Gavriciuc
Produse foarte frumoase si de inalta calitate, fara a exclude sectiunea pentru partea masculina. Multumesc Elite Mariaj pentru rochiile minunate de seara. Abia astept sa colaboram si pentru o rochita de mireasa grin emoticon De asemenea, multumesc echipei Elite Mariaj pentru profesionalismul de care au dat dovada!
Aurica N
Sunteți de excepție! Iar eu sunt incantata ca am avut doua rochii extraordinare!!! Am vrut ca rochiile mele sa transmită exact cum ma simt: extraordinar! Așa a fost! Iar aprecierile au fost măgulitoare!!! Va mulțumesc!!! Cu siguranța voi reveni la dumneavoastră !
Carmen Denisa Zaharia Data eveniment: 23.09.2012
Desi au trecut 6 ani de la eveniment, inca privesc cu mare drag fotografiile de la nunta si admir rochita visurilor mele, Victoria Jane- Modelul India. Calitatea materialului a fost exceptionala iar sistemul de prindere a trenei cu totul deosebit! Va multumesc din suflet si felicitari pentru cea mai buna echipa!
Andreea Florentina Save
Sunt clienta fidela de cativa ani. Am cumparat 3 rochii de ocazie de la Elite Mariaj si o prietena si-a luat rochie de mireasa saptamâna trecuta. Plus alte prietene care au fost la recomandarea mea si au fost foarte multumite. Fetele sunt foarte dragute si rochiile superbe!
Dina Damaris Florea
Recomand cu mare drag Elite Mariaj Boutique ,pentru ca aici am gasit rochita de mireasa la care am visat dintotdeauna. Fetele sunt foarte dragute si rabdatoare,iar doamna croitoreasa face minuni. Multumesc Elite Mariaj pentru frumoasa experienta si colaborare.
Miruna
Va multumesc tare mult pentru rochia mea frumoasa. A fost prima rochie de mireasa probata si am stiut ca nu are rost sa ma mai duc in alte magazine. Ii multumesc tare mult si Alexandrei pentru rabdare si profesionalism. Photo: Cezar Machidon
Mariana Mihai Data eveniment: 20.07.2019
Multumesc pentru minunata rochita Giulie, a fost perfecta.
Andreea Moroianu
Un salon de nota 10. Fetele sunt minunate, dragute si extrem de rabdatoare. Mi-am gasit rochia visurilor aici si am avut un milion de emotii pana cand a ajuns. Insa totul a decurs perfect. Seriozitate extrema. Rochia a ajuns la timp, in perfecta stare. Doamna de la ajustari a facut miracole pt. mine. Am numai cuvinte de lauda. Va multumesc din suflet pentru ajutor.
Andreea Data eveniment: 21 august 2021
A fost cea mai frumoasa si comoda rochie posibil de imaginat. Ajustarile facute trenei au fost minunate.
Alexandra A.
Voiam sa va multumesc pentru rochia de mireasa, m-am simtit minunat in ea. Atat Roxana cat si doamna croitoreasa au fost foarte amabile, zambitoare si m-au ajutat sa obtin rezultatul mult visat. Sunteti minunati, voi recomanda mai departe serviciile voastre.
Lorena Onu Data eveniment: 27.05.2017
Multumesc Elite Mariaje pentru rochia de vis! M-am simtit ca o printesa. Multumesc Alexandrei pentru amabilitate si profesionalism si de asemenea d-nei Nina. Datorita voua am stralucit precum Cenusereasa in Mori Lee 5216 by Madeline Gardner.
Alina Maria R. Data eveniment: 19.09.2023
Foarte drăguțe fetele, minunata rochia și în general serviciile. Recomand!
Alexandra
Un Rai al rochiilor de mireasa! Iar personalul este de nota 1000! Va multumesc!
Catalina Oparica
Multumim frumos !!! Vreau si eu sa va multumesc din suflet pentru ajutorul oferit si daca ar fi sa ma intorc in timp sa o iau de la inceput tot la voi asi veni!!! Felicitari !!! ðŸ’–💖💖💖 ðŸ’–

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC