Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Alexandra
Un Rai al rochiilor de mireasa! Iar personalul este de nota 1000! Va multumesc!
Anda R Data eveniment: 11 06.2023
Am facut cea mai buna alegere! Am avut parte de rochia visurilor mele, modificata si ajustata perfect, exact asa cum mi-am dorit. Intreaga experienta a fost de nota 10! Recomand cu tot dragul!
Mirela Manole Data eveniment: 22.09.2019
Am avut cea mai frumoasa rochie. A fost exact ceea ce mi-am dorit. Va multumesc !
Carmen Denisa Zaharia Data eveniment: 23.09.2012
Desi au trecut 6 ani de la eveniment, inca privesc cu mare drag fotografiile de la nunta si admir rochita visurilor mele, Victoria Jane- Modelul India. Calitatea materialului a fost exceptionala iar sistemul de prindere a trenei cu totul deosebit! Va multumesc din suflet si felicitari pentru cea mai buna echipa!
Mada Cristache
Multumesc Elite Mariaj pt cea mai frumoasa rochie de mireasa. M-au ajutat sa imi gasesc exact rochia la care visam din copilarie! Multumesc Alexandra pt sprijinul oferit!
Amalia Gheorghiu Data eveniment: 05 iulie 2020
Pentru cea mai frumoasa rochie de mireasa! M-am simtit ca o adevarata printesa! Admirata de toata lumea! Va recomand cu drag Elite Mariaj!
Anca D Data eveniment: 4 Iulie 2016
Totul la superlativ! Rochii extraordinare, servicii exceptionale si personalul pe masura. Foarte multumita de alegerea facuta .Elitemariaj the best!Multumesc ca mi-ati îndeplinit visul de a fi printesa pentru o zi..exact asa m-am simtit ca o printesa . Recomand cu drag tuturor!
Alexandra Ionela Iordache
Cea mai frumoasa rochita ,nu am cuvinte sa va multumesc ,as mai face nunta odata doar pt rochita mea minunata
Cazacu Dana
Este a doua oara cand vin in acest loc si, bineinteles , am gasit rochia pe care mi-am dorit-o! Multumesc echipei si felicitari Elite mariaj pentru tot ceea ce oferiti! Recomand tuturor!
Andreea Data eveniment: 21 august 2021
A fost cea mai frumoasa si comoda rochie posibil de imaginat. Ajustarile facute trenei au fost minunate.
Sorina Vladu Data eveniment: 15 iulie 2017
Va multumesc din suflet! Rochia a fost perfecta, primul magazin de mirese, personal frumos si profesionalism din partea fetelor. Rochia a rezistat impecabil la 2 zile de sedinte Trash the Dress,una dintre ele fiind la mare. Recomand cu multa încredere si caldura acest magazin.
Aurica N
Sunteți de excepție! Iar eu sunt incantata ca am avut doua rochii extraordinare!!! Am vrut ca rochiile mele sa transmită exact cum ma simt: extraordinar! Așa a fost! Iar aprecierile au fost măgulitoare!!! Va mulțumesc!!! Cu siguranța voi reveni la dumneavoastră !
Mihaela Sires
Vreau sa va multumesc din suflet pentru rochita de vis pe care am purtat o in ziua nuntii!!! Sunteti o echipa de vis si in special vreau sa i multumesc unei fete speciale Anto❤❤❤ ramâi o fata speciala pt mine si iti multumesc pt k mi ai fost alaturi in toata perioada asta!! Va trimit niste poze dragi mie k sa vedeti cat de faina am fost! Multumesc!!!
Lorena Onu Data eveniment: 27.05.2017
Multumesc Elite Mariaje pentru rochia de vis! M-am simtit ca o printesa. Multumesc Alexandrei pentru amabilitate si profesionalism si de asemenea d-nei Nina. Datorita voua am stralucit precum Cenusereasa in Mori Lee 5216 by Madeline Gardner.
Ionela Luiza
Multumesc frumos pentru superba rochita!

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC