Ce spun miresele noastre

Scrie-ne un TESTIMONIAL

Iuliana Laceanu Data eveniment: 25.05.2019
Multumesc, Echipa Elite Mariaj! Sunteti minunati! Rochia a fost perfecta! Materiale sunt de buna calitate, design-ul a fost superb. Cu toate ca am mers foarte mult pe jos si am dansat toata noaptea, rochia a ramas in stare perfecta. Ati dat dovada de profesionalism si de omenie. Multumesc mult!
Ana Erler Data eveniment: 13.05.2017
Un salon cu adevarat profesionist! Am vazut rochia de mireasa pe Internet si m-am indragostit pe loc, am comandat-o chiar daca nu era pe stocul din Iasi. Echipa m-a sustinut in intregul proces, masurile au fost luate la perfectie iar ajustarile au fost minore. Am purtat cea mai frumoasa rochie posibil iar complimentele au fost pe masura!
Alyce Largeanu
Buna ziua ! Va multumesc din suflet ca datorita Elite Mariaj am avut parte de rochia visata! O rochie superba, usoara, cu trena superba in care am dansat toata noaptea fara probleme, fara sa ma incurce o secunda ! Cu toate ca am topait fara sa ma opresc rochia este intacta, asta dovedeste calitatea fara egal! Va doresc sa va treaca pragul cat mai multe viitoare mirese ca nu o sa regrete alegerea facuta !
Nicoleta Daniela
Va multumesc pentru cea mai frumoasa rochie  
Ionela Luiza
Multumesc frumos pentru superba rochita!
Aurica N
Sunteți de excepție! Iar eu sunt incantata ca am avut doua rochii extraordinare!!! Am vrut ca rochiile mele sa transmită exact cum ma simt: extraordinar! Așa a fost! Iar aprecierile au fost măgulitoare!!! Va mulțumesc!!! Cu siguranța voi reveni la dumneavoastră !
Anne Marie Nicola
Multumesc, Elite Mariaj, pt rochita de vis! Sunteti minunati, sunteti profesionisti, sunteti cei ce m-au rasfatat in fiecare moment, sunteti cei ce au putut impaca o mireasa asa de capricioasa! Si...multumesc, in special, Georgianei! :)
Chira Madalina Antonia Data eveniment: 26 august 2022
Evenimentul nostru a fost minunat datorita personalului de la Elite Mariaj si a hainelor achizitionate! Rochia de mireasa si costumul de mire au fost cele mai frumoase detalii ale nuntii noastre si experienta de a le alege alaturi de personalul super amabil si dragut a fost minunata! Recomandam tuturor cu tot sufletul♥️!
Alexandra Ionela Iordache
Cea mai frumoasa rochita ,nu am cuvinte sa va multumesc ,as mai face nunta odata doar pt rochita mea minunata
Alexandra A.
Voiam sa va multumesc pentru rochia de mireasa, m-am simtit minunat in ea. Atat Roxana cat si doamna croitoreasa au fost foarte amabile, zambitoare si m-au ajutat sa obtin rezultatul mult visat. Sunteti minunati, voi recomanda mai departe serviciile voastre.
Rebeca Andreea
Multumesc pentru ca prin voi am gasit rochita prin care am reusit sa stralucesc si in acelasi timp sa ma simt comod.Daca as da timpul inapoi as face aceeasi alegere!
Ioana Raluca
La dvs in salon ma astepta rochia perfecta! Era special pentru mine acolo, iar cu ajutorul dvs am ajuns la ea. Este superba si tot caut motive sa ma imbrac cu ea, chiar si acum dupa nunta. Aveti o caldura in suflet si reusiti sa faceti orice mireasa sa se simta bine in pielea ei, indiferent de aspect si dimensiuni. Va multumesc pentru ca mi-ati oferit sansa de a fi o printesa cu aceasta rochie!
Natalia Aeron
Acest loc mi-a facut viata mai frumoasa! La indemnul prietenei mele am fost la Elite Mariaj pentru a proba rochite de mireasa! A fost MINUNAT!  Consilierii au dat dovada de un mare profesionalism si am reusit sa-mi gasesc rochia mult visata! Ambientul mai mult decat placut si rochiile de o calitate mai mult decat superioara. Va multumesc pentru ca existati!  Voi reveni curand la dumneavoastra pentru rochia de nasa!
Dana Data eveniment: 27.08.22
Multumim Elite Mariaj, o echipa tânara plina de viata si cu zâmbetul pe buze mereu pregatita pentru urmatorul pas. Atât eu cât si sotul ne-am gasit tinuta de vis pentru ziua cea mare! Va dorim sa faceti cât mai multe cupluri fericite 💕
Isabela T
Am ales rochia Anabelle de la Amanda Bridal si am fost extrem de multumita. Raport calitate - pret excelent. Rochia a fost admirata de toata lumea! Ma bucur ca am ales acest salon!

Aboneaza-te la NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate
VERIFICATI STOC